Όσκαρ 2017: Από μήλα και φιστίκια μέχρι... ταξίδια περιλαμβάνει η «σακούλα» με τα δώρα των υποψηφίων- ΔΕΙΤΕ αναλυτικά

Κανείς δεν θα φύγει με άδεια χέρια

Όσκαρ 2017: Από μήλα και φιστίκια μέχρι... ταξίδια περιλαμβάνει η «σακούλα» με τα δώρα των υποψηφίων- ΔΕΙΤΕ αναλυτικά

Μπορεί οι περισσότεροι υποψήφιοι των Όσκαρ να θέλουν να επιστρέφουν στο σπίτι τους με το χρυσό αγαλματίδιο, ωστόσο και οι υπόλοιποι δεν θα φύγουν από το Dolby Theatre με άδεια χέρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όσκαρ 2017: Τυφώνας το "La La Land" με 14 υποψηφιότητες- Χρυσό αγαλματίδιο διεκδικεί και ο Λάνθιμος με τον "Αστακό" του

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  όλοι οι υποψήφιοι πρόκειται πάρουν μία σακούλα με πλούσια δώρα, η οποία θα περιέχει από μήλα και φιστίκια μέχρι και…ταξίδια σε πολυτελή θέρετρα.

 Για αυτό βέβαια δεν έχει φροντίσει η Ακαδημία αλλά μία εταιρία marketing η οποία ονομάζεται Distinctive Assets.

Τα πολύ ακριβά πακέτα δώρων λοιπόν που φτάνουν σε αξία τα 100.000 δολάρια δεν δίνονται σε όλους, αλλά στους 25 υποψηφίους των βασικών κατηγοριών.  

Τι περιλαμβάνουν οι φετινές «σακούλες»; Η λίστα από το Business Insider:  

To πιο ακριβό δώρο είναι μια τριήμερη απόδραση σε μια έπαυλη στο Lost Coast Ranch στην Καλιφόρνια.  Το πιο φτηνό δώρο είναι όμως ένα lip balm αξίας 5 δολαρίων.  

Όμως υπάρχουν και άλλες αποδράσεις όπως ένα τριήμερο στο Grand Hotel Tremezzo στη Λίμνη Κόμο και μια εβδομάδα σε σπα πολυτελείας στη νότια Καλιφόρνια. Συνολικά τα ταξίδια είναι τουλάχιστον πέντε και όλα έχουν για προορισμό τους την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.  

Η εταιρία YogaJewelz προσφέρει ένα κόσμημα άγνωστης αξίας ενώ γνωστές εταιρίες προσφέρουν μερικά από τα καινούργια gadgets τους.   Όμως υπάρχουν και μερικά δώρα τα οποία είναι αρκετά περίεργα και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για το αν θα εκτιμηθούν.  

Για παράδειγμα υπάρχει φάρμα που θα παρέχει ένα... καφάσι μήλα κάθε μήνα στους υποψηφίους.

Στη σακούλα υπάρχει επίσης μια κρέμα ποδιών, ένα βάζο με φιστίκια, μερικά ακόμη σνακς και γλυκίσματα, πιάτα, πιτζάμες και ένα κουτί που περιλαμβάνει κάρτες με διάσημες ρήσεις. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top