Δύσκολες ώρες για την Πάολα – ΕΦΥΓΕ από τη ζωή ακόμα ένα αγαπημένο της πρόσωπο

Η κουμπάρα της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Δύσκολες ώρες για την Πάολα

Το 2016 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη, μιας και έφυγαν από τη ζωή δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα: αρχικά ο πολύ καλός της φίλος και συνεργάτης της, Παντελής Παντελίδης και με διαφορά μόλις μερικών μηνών και ο μπαμπάς της.

Φαίνεται ότι και το 2017, όμως, δεν έκανε καλό ποδαρικό για την Πάολα, μιας και ακόμα ένα αγαπημένο της πρόσωπο, η κουμπάρα της και σύζυγος του μαέστρου της Γιώργου Νάτσιου, Γεωργία «έφυγε» από τη ζωή.

Οι δύο γυναίκες είχαν συνδεθεί με… κουμπαριά, το 2015 οπότε και τους είχε παντρέψει, ενώ λίγο μόλις διάστημα μετά, η κοπέλα έμαθε πως είχε καρκίνο, τη μάχη με τον οποίο τελικά έχασε. Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή στη Λάρισα.

Αν και υπήρξε φημολογία ότι η τραγουδίστρια ενδέχεται λόγω πένθους να μην εμφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου στο «Κέντρο Αθηνών», όπου τραγουδάει με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, και το βράδυ του Σαββάτου, όπως και αυτό της Παρασκευής θα βρει τη λαϊκή τραγουδίστρια στη θέση της πάνω στην πίστα και κοντά στο κοινό, από το οποίο αντλεί ενέργεια και είναι η δική της «θεραπεία», ειδικά στις δύσκολες στιγμές.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top