Παντελίδης: ΑΥΤΗ είναι η 21χρονη καλλονή που παίζει στο νέο βίντεο κλιπ «Άλλη μια Ευκαιρία»

Έχει κάνει πάνω από 1,5 εκ. views στο You Tube

Μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα πρωταγωνιστεί στο κλιπ του νέου τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη «Άλλη μια Ευκαιρία», το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη και ήδη έχει κάνει πάνω από 1,5 εκ. views.

Πρόκειται για την 21χρονη Ιωάννα Καριώρη, η οποία μεγάλωσε στην Ζαχάρω Ηλείας και τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και σπουδάζει αισθητική.

Η ίδια μίλησε στο patrisnews για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή αλλά και για το κλιπ, το οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια γυρίστηκε σε τέσσερις ημέρες, σε ένα σαλέ στην Αγόριανη Παρνασσού.

«Τον Παντελή τον είχα γνωρίσει μέσω κοινής παρέας και μπορώ να πω πως ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Πολύ καλός χαρακτήρας και ταυτόχρονα πολύ θετικός αλλά και αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας… ήταν ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός! Δυστυχώς “έφυγε” όντας πάρα πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου που δεν μπορεί να τον ξεχάσει…» ανέφερε.

Όσο για τα συναιθήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων; «Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα… χαρμολύπη! Καταφέραμε όλη η ομάδα να δημιουργήσουμε μια όμορφη εικόνα για τον Παντελή κι από την άλλη υπήρχε η σκέψη για τον άδικο χαμό του που προκαλούσε θλίψη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Γενικότερα όλη η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ για να παραχθεί αυτό το βίντεο κλιπ κι αυτό έχει κάποια σημασία. Απλά ο Παντελής ήταν ένας άνθρωπος που από μόνος του είχε καταφέρει τα πάντα οπότε είναι απολύτως λογικό να έχει τόσο μεγάλη απήχηση». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top