Σήμερα η τελευταία ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ του 2016! Πώς θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Σήμερα η τελευταία ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ του 2016! Πώς θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο

Σήμερα κορυφώνεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου και τελευταία της χρονιάς! Πραγματοποιείται στις 22 μοίρες των Διδύμων και έρχεται να ρίξει φως σε γεγονότα που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη (29/11), αλλά και να κλείσει έναν κύκλο που επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια από τον περασμένο Ιούνιο.

Τι γίνεται με αυτήν την Πανσέληνο; Θα υπάρξουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διαφωνίες, επαναστατική διάθεση σε πράγματα που μας περιορίζουν και σπάσιμο σχέσεων και συνεργασιών.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου για να κάνεις αλλαγές και ένα βήμα μπροστά στα σχέδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εστιάσεις στις συζητήσεις που έγιναν ή γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν, θα σου δώσουν αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν μυστήριο για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συμπαράσταση θα έχεις στις προσπάθειες σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανασυνταχθείς και να επανεξετάσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγες από τα καβούκι σου, πάρε το ρίσκο και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να βελτιώσεις τους τομείς που επιθυμείς. Η εύνοια είναι με το μέρος σου.

ΛΕΩΝ: Διατήρησε την ψυχραιμία σου και αν δεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, εξωτερικεύσου στο ταίρι σου ή στους δικούς σου ανθρώπους. Ζήτα τη βοήθειά του συντρόφου σου. Είναι εκεί για να σου την προσφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα το πιστέψεις… αλλά αυτή η Πανσέληνος είναι ευνοϊκή για σένα. Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα θα υποχωρήσουν αισθητά. Με λίγο προγραμματισμό, θα καταφέρεις πάρα πολλά. Mην υποκύψεις στην πίεση που θα υποστείς και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει στην άκρη, ίσως επανέλθουν στο προσκήνιο. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν γίνει, γιατί τα νεύρα και η κακή διάθεση δεν θα λείψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περίεργες συνθήκες, συζητήσεις και σχόλια που μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου θα σε προβληματίσουν. Μην αλλάξεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν αφήσεις το θυμό να σε κυριεύσει, θα χάσεις το παιχνίδι. Τα νεύρα και οι εντάσεις θα κυριαρχήσουν. Βρες την απαραίτητη ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου, προκειμένου να καταστρώσεις νέα σχέδια, αλλά και να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απόφυγε τις αντιθέσεις και βρες τρόπο συνεννόησης και προσπάθησε να έχεις ένα πιο διαλλακτικό ύφος στους γύρω σου. Πέρνα χρόνο με όσους έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Χωρίς ιδιαίτερο λόγο θα χαλάσει η διάθεσή σου και θα αρχίσουν να σε κυριεύουν οι ανασφάλειες.

Πανσέληνος είναι και θα περάσει…

της Παρθένας Αστεριάδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top