Μόνο στο star.gr: Συνεργασία-έκπληξη για Γονίδη! Το τραγούδι που έγραψε για sexy τραγουδίστρια

Η αποκάλυψη για την συνάντηση που έφερε τα πάνω κάτω!

Μόνο στο star.gr: Συνεργασία-έκπληξη για Γονίδη! Το τραγούδι που έγραψε για sexy τραγουδίστρια
​Ένα ωραίο βράδυ, πριν από λίγο καιρό, ο Σταμάτης Γονίδης πήρε την παρέα του και πήγε να διασκεδάσει στην «Πύλη Αθηνών», που φέτος τον χειμώνα εμφανίζεται ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Εκεί τον περίμενε μία έκπληξη που ακούει στο όνομα Γωγώ Ρωμαίου. Όταν η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να ερμηνεύει δικές της επιτυχίες, αλλά και συναδέλφων της ο Σταμάτης Γονίδης, εντυπωσιάστηκε και αποφάσισε να της κάνει ένα… «δώρο»!
15281922_1759360534327570_1056144677_n.jpg
(Ο Σταμάτης Γονίδης παρέα με την Γωγώ Ρωμαίου)

Ποιο είναι αυτό; Έγραψε ένα τραγούδι στα… μέτρα της, το οποίο θα συμπεριληφθεί στη νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Γι’ αυτή την αναπάντεχη συνεργασία, αλλά και για πολλά άλλα η Γωγώ Ρωμαίου μίλησε στο star.gr!

H sexy τραγουδίστρια δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της γι’ αυτό το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σταμάτης Γονίδης και η παρέα του μας έκανε την τιμή να έρθει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάω στο πλευρό του Μάκη Χριστοδουλόπουλου. Όταν τελείωσα το πρόγραμμά μου, μιλήσαμε με τον Σταμάτη, μου είπε ότι του αρέσει η φωνή μου και γι΄ αυτό τον λόγο θα νου δώσει ένα τραγούδι. Όπως καταλαβαίνεις πέταξα από την χαρά μου. Δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο».

15311024_1759359877660969_950539573_o.jpg

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Γωγώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία της να μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού, ενώ το μόνο που θέλει είναι να το αγκαλιάσει ο κόσμος. «Δεν σου κρύβω ότι περιμένω πως και πως να έρθει η στιγμή που θα ηχογραφηθεί το τραγούδι και βέβαια την αγωνία που έχω για να δω την ανταπόκριση που θα έχει στον κόσμο».
γωγω1.jpg

Εκτός όμως από τη συνεργασία της με τον Σταμάτη θελήσαμε να την γνωρίσουμε καλύτερα και έτσι γυρίσαμε τον χρόνο πίσω, τότε δηλαδή, που έκανε τα πρώτα της βήματα στο μουσικό στερέωμα.

«Ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής τον οποίον έχασα και σε πολύ μικρή και τρυφερή ηλικία. Ξεκίνησα να τραγουδάω λοιπόν για εκείνον και έτσι μεγαλώνοντας το έκανα και επάγγελμα», είπε.
γωγω2.jpg
Στη συνέχεια, όταν την ρωτήσαμε για το αν πιστεύει πως η εμφάνισή της την έχει βοηθήσει, ώστε να ανοίξουν πιο εύκολα κάποιες πόρτες απάντησε: «Η εμφάνιση στην δουλειά μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο όπως ξέρεις και για αυτό και εγώ δίνω μεγάλη βάση στο να είμαι πάντα σε καλή φόρμα. Έχει και η εμφάνιση ακριβώς τον ίδιο ρόλο πλέον με την φωνή».

Όπως σας αναφέραμε παραπάνω η Γωγώ Ρωμαίου φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Μάκη Χριστοδουλόπουλου. «Όταν έκανα τα πρώτα μου δειλά βήματα στον χώρο, ονειρευόμουν την στιγμή που θα συνεργαζόμουν με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως είναι ο Μάκης. Τι να πω; Είναι μεγάλη μου τιμή»!
15319511_1759360670994223_354934132_n.jpg
(Στην πίστα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο)

Κλείνοντας, μας αποκάλυψε με ποιους τραγουδιστές θα ήθελε να μοιραστεί την πίστα στο μέλλον.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες που αγαπώ και εκτιμώ. Ενδεικτικά, θα σου πω ότι θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ στην πίστα με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Βέρτη, αλλά και την Πάολα»!

γωγω4.jpg


Συνέντευξη: Μίτση Σκέντζου
e-mail: mskentzou@star.gr



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top