«ΧΤΥΠΗΜΑ» για τους Μπραντζελίνα! Γυναίκα υποστηρίζει πως είναι η βιολογική μητέρα του γιου τους

Και θέλει να τον διεκδικήσει

«ΧΤΥΠΗΜΑ» για τους Μπραντζελίνα! Γυναίκα υποστηρίζει πως είναι η βιολογική μητέρα του γιου τους

​Την ώρα που οι Μπραντζελίνα περνούν πολύ δύσκολες στιγμές μετά την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο, έρχεται άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα να ταράξει την ζωή τους!

Και μπορεί το πρώην ζεύγος να βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά τώρα φαίνεται να έχει σοβαρότερο πρόβλημα όσον αφορά τους γιους του Παξ και Μάντοξ.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Radan Online, το διάσημο πρώην ζευγάρι μπορεί να χάσει από κοινού την επιμέλεια των γιων τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ενδέχεται να έχουν εμφανιστεί οι βιολογικοί γονείς των παιδιών, κάτι που ήταν ο τρόμος και ο φόβος τους.

Ο Παξ, τον οποίο εγκατέλειψε η μητέρα του στο νοσοκομείο όπου τον γέννησε, έζησε σε ορφανοτροφείο του Βιετνάμ από τη γέννησή του μέχρι τα 3 του χρόνια, οπότε και τον υιοθέτησε η Τζολί το 2007.

newego_LARGE_t_1401_107254939_type13145.jpg
(Παξ-Αντζελίνα Τζολί)

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα με το όνομα Παμ Του Ντουνγκ ισχυρίζεται πως είναι η βιολογική μητέρα του Παξ και θέλει να διεκδικήσει ξανά τον γιο της, αφ' ότου βγήκε από την φυλακή.

Μάλιστα, όταν οι φυλακισμένοι γονείς βγαίνουν από την φυλακή σπάνια αποτυγχάνουν στο να διεκδικήσουν τα παιδιά τους πίσω, εκτός κι αν δεν το επιτρέπουν οι οικονομικές τους συνθήκες.

Το γεγονός ότι η μητέρα του Παξ έχει εμφανιστεί στις ζωές τους, κάνει το ζευγάρι να είναι ανήσυχο!

Βέβαια όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τζολί φαίνεται να είναι πρόθυμη να πληρώσει αδρά για να κρατήσει τα παιδιά.

ang708_0.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top