Συνέντευξη star.gr: Ο 23χρονος Έλληνας που έχει τρελάνει την Τζίτζι Χαντίντ και την Ιρίνα Σάικ!

Ο Γρηγόρης Μασούρας μετατρέπει τους celebrities σε καρτούν της Disney και "ρίχνει" το Instagram

Συνέντευξη star.gr: Ο 23χρονος Έλληνας που έχει τρελάνει την Τζίτζι Χαντίντ και την Ιρίνα Σάικ!

Είναι 23 ετών, έχει 118 χιλιάδες followers στο Instagram και έχει καταφέρει να τρελάνει τους διάσημους celebrities με την δουλειά του, από την Ιρίνα Σάικ και την Τζίτζι Χαντίντ μέχρι τον Μαρκ Τζέικομπς και τον Στέφανο Γκαμπάνα.

unnamed (1).jpg
Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μασούρα, ο οποίος ζει στην Αθήνα και μετατρέπει τους σταρ σε ήρωες της Disney, γεμίζοντας τον προσωπικό του λογαριασμό με εικόνες που δημιουργεί ο ίδιος. Αν και έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική, το Animation in Reality, όπως λέγεται το project του, είναι αυτό που τον έχει κερδίσει.

FB_IMG_1476238320998.jpg

Ο Γρηγόρης Μασούρας μιλά στο star.gr για το animation και αποκαλύπτει ποιοι διάσημοι έχουν γίνει fans της δουλειάς του.

«Το Animation In Reality είναι το χόμπι μου. Μου αρέσει να αλλάζω τελείως μια φωτογραφία και να βάζω ένα αγαπημένο καρτούν» αναφέρει ο ίδιος και εξομολογείται πως ο αγαπημένος του είναι ο Mickey.

Στόχος του είναι να δουν οι άνθρωποι τον κόσμο λίγο πιο παραμυθένιο, πιο χαρούμενο, πιο χρωματιστό «γιατί πολύ μαυρίλα έχει και δεν μου αρέσει».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, το animation μπήκε ξαφνικά στην ζωή του πριν δυόμιση χρόνια «όταν αγόρασα ένα καινούργιο κινητό. Θέλοντας να δοκιμάσω τις δυνατότητες της κάμεράς του, άρχισα να φωτογραφίζω διάφορα σημεία της Αθήνας. Έτσι, χωρίς να το σκεφτώ, μου γεννήθηκε η ιδέα να εντάξω στις εικόνες, κάποια cartoons. Στην αρχή το είδα σαν μια ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο μου χρόνο. Κάποιοι φίλοι μου όμως, που είδαν τις πρώτες εικόνες που έφτιαξα, με παρότρυναν να συνεχίσω. Κι αυτό έκανα. Χωρίς σχετικές σπουδές. Το μόνο που έκανα ήταν να παρακολουθήσω αρκετά βίντεο στο internet προκειμένου να βελτιωθώ».

Η αγαπημένη του celebrity είναι η Τζίτζι Χαντίντ, η οποία έχει γίνει τρελή θαυμάστριά του, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει like ή σχόλιο σε κάποια από τις φωτο του Γρηγόρη. Και δεν είναι μόνο αυτή…

GIGI.jpg
«Η αλήθεια είναι ότι έχουν ανταποκριθεί πολλοί, όπως Gigi Hadid, Alessandra Ambrosio, Kris Jenner, Irina Shayk, Beth Ditto, Marc Jacobs, Cara Delevinge, Ben Stiller, Cindy Crowford, Olivier Rousteing, Stefano Gabbana, Jeremy Scott, Nicolas Ghesquire, Lucky Blue Smith, Mert Alas, Mariano Vivanco, Bella Hadid, Fendi, Valentino, Elie Saab, Jourdan Dunn, Paris Hilton και αρκετοί στυλίστες, φωτογράφοι και μοντέλα που είναι πολύ καταξιωμένοι και γνωστοί στον χώρο» λέει ο ίδιος με υπερηφάνεια.

FB_IMG_1476238599204.jpg

FB_IMG_1476238616805.jpg
Ερωτηθείς με ποιον από όλους χάρηκε πιο πολύ, ο ίδιος απαντά: «Με όλους χαίρομαι το ίδιο γιατί μου αρκεί που ανταποκρίνονται σε κάτι που κάνω για αυτούς χωρίς να φαίνονται οι ίδιοι. Με κάτι που δεν είναι ότι μόνο χάρηκα αλλά και ξαφνιάστηκα, είναι με την Kris Jenner όταν δημοσίευσε στη προσωπική της σελίδα στο Facebook, ένα αφιέρωμα που μου είχαν κάνει σε ένα site».

EEEEE.jpg

Όπως αποκαλύπτει αυτή που τον εμπνέι είναι η Αθήνα. «Ένας λόγος που ήθελα να το ξεκινήσω όλο αυτό ήταν για να δουν όσο πιο πολλοί άνθρωποι μπορούν την πόλη μας μέσα από τα δικά μου μάτια. Για το λόγο αυτό όλα τα concepts που έχω κάνει μέχρι στιγμής παρουσιάζουν την πόλη μας»

KKK.jpg

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα δούμε κι άλλα πράγματα στο μέλλον από την Γρηγόρη μιας και ο ίδιος έχει ήδη σκεφτεί τέσσερα νέα projects τα οποία θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να παίρνουν μορφή….

Της Στέλλας Αθανασάκη

*e-mail: sathanasaki@star.gr









Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top