Αυτή η δήλωση θα συζητηθεί! Θόρτον για Τζολί: «Θα έτρεχα δίπλα της αν με χρειαζόταν»

Το διαζύγιο των Μπραντζελίνα συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ

Αυτή η δήλωση θα συζητηθεί! Θόρτον για Τζολί: «Θα έτρεχα δίπλα της αν με χρειαζόταν»
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη στιγμή που έσκασε σαν «βόμβα» το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί, αλλά αυτό το γεγονός συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά… «χτύπησε» ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού δήλωσε πως «Αν η Αντζελίνα με χρειαζόταν θα ήμουν δίπλα της μέσα σε ένα δευτερόλεπτο»!

«Σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά αν γίνει θα σχολίαζα. Δεν έχω όμως αρκετές πληροφορίες. Εύχομαι τα καλύτερα για την Αντζελίνα. Είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και φίλη μου. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για όλους τους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον ήταν παντρεμένος με την Αντζελίνα Τζολί από το 2000 έως το 2003 και πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε σε πρόσφατο άρθρο στο GQ πως ποτέ δεν ένιωσε αρκετός για εκείνη.

«Είναι αλήθεια. Είναι γνωστή ως όμορφη, έξυπνη, κοσμική και σε ένα βαθμό πάντα αναρωτιόμουν τι στο καλό κάνει μαζί μου. Δεν μου φερόταν έτσι. Εγώ το ένιωθα.Έχοντας μεγαλώσει φτωχά, πάντα ένιωθα πολύ άβολα γύρω σε πλούσιους ανθρώπους. Πάντα απομακρύνομαι όταν πηγαίνω σε πάρτι πολύ πλούσιων ανθρώπων που έχουν μπάτλερ και υπηρέτριες. Βγαίνω έξω και καπνίζω. Δεν με ενοχλεί το αίσθημα εκτός τόπου, αλλά είμαι απίστευτα ανασφαλής», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top