ΜΟΝΟ στο star.gr: Σας αποκαλύπτουμε τι θα κάνει τα Χριστούγεννα ο Σάκης Ρουβάς!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές από το Βόλο

ΜΟΝΟ στο star.gr: Σας αποκαλύπτουμε τι θα κάνει τα Χριστούγεννα ο Σάκης Ρουβάς!

Την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη θα δώσει το σύνθημα ο Σάκης Ρουβάς για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα! Και θα το κάνει από τον Βόλο!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου, θα βρεθεί ανάμεσα στους θαυμαστές του και θα πατήσει το… κουμπί που θα φωταγωγήσει ολόκληρη την πόλη και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου!

Συγκεκριμένα, θα φωταγωγήσει αρχικά την Αργώ, το σήμα κατατεθέν της πόλης. Η εξέδρα, από όπου θα… σημάνουν τα Χριστούγεννα, θα στηθεί στην παραλία μπροστά από το κτίριο Παπαστράτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αλλά στο stage, ο Σάκης δεν θα είναι μόνος: μαζί του θα βρίσκονται 110 παιδιά από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου, 32 μουσικά όργανα, η Φιλαρμονική της πόλης και 40 χορευτές.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, θα περπατήσει από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μέχρι και την πλατεία Ρήγα Φερραίου, την πλατεία δηλαδή που βρίσκεται μπροστά στο Δημαρχείο, όπου και θα φωταγωγήσει το υψηλότερο δέντρο στην Ελλάδα, ύψους 23 μέτρων, (εκεί θα λειτουργήσει και το Χωριό του Αϊ Βασίλη), όσο και ολόκληρη την πόλη.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι από το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα θα περπατήσει ολόκληρη τη Δημητριάδος κάτω από τον μπλε ουρανό, που τα τελευταία χρόνια στήνεται στην πόλη και της δίνει ένα... μαγικό φως!

Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Έλληνα καλλιτέχνη που με το χαμόγελό του, τη λάμψη του και τη θετική του ενέργεια θα δώσει το δικό του στίγμα στα φετινά Χριστούγεννα. Αναμένεται, μάλιστα, οι Βολιώτες που θα τρέξουν να δουν από κοντά τον τραγουδιστή και να περάσουν μερικές γιορτινές στιγμές μαζί του να είναι πολλές χιλιάδες!

Ήδη, στον Δήμο Βόλου εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και όλοι μετράνε αντίστροφα μέχρι να φτάσει η 1η Δεκέμβρη, οπότε και θα δουν από κοντά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ που έρχεται για να φέρει τα Χριστούγεννα!

εεεερρρρρ.jpg


Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top