Δε θέλει να μιλάει για την κόρη του ο Αθερίδης – Τι ενόχλησε την Καρύδη και… αποχώρησε;

«Αφήστε την κόρη μου, με μένα μιλάτε τώρα»

Δε θέλει να μιλάει για την κόρη του ο Αθερίδης – Τι ενόχλησε την Καρύδη και… αποχώρησε;

​Μπορεί να είναι και οι δυο τους όλη σχεδόν την ημέρα μέσα στα φώτα και τις κάμερες, μιας και είναι ηθοποιοί, όμως το βράδυ της Δευτέρας, τόσο ο Θοδωρής Αθερίδης, όσο και η Σμαράγδα Καρύδη φάνηκαν να ενοχλήθηκαν από την παρουσία τους, και συγκεκριμένα από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τελικά αποχώρησαν!

«Αφήστε την κόρη μου! Με ‘μένα μιλάτε! Βρείτε την κόρη μου και μιλήστε μαζί της», είπε, σε έντονο ύφος, ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, με τους δημοσιογράφους να του λένε ότι η Φωτεινή δεν τους μιλάει συχνά και εκείνος να προσθέτει «κάποιον λόγο θα έχει», εξηγώντας παράλληλα ότι η κόρη του του έχει απαγορεύσει να μιλάει για εκείνη!

Από την άλλη, όταν οι δημοσιογράφοι προσέγγισαν την Σμαράγδα Καρύδη στο θέατρο «Αποθήκη», στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Δεύτερη Φωνή» και η ίδια έδειξε ότι ενοχλήθηκε από την ερώτηση δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που την αγχώνει στην σύγχρονη εποχή, η ηθοποιός απάντησε «τώρα θα τα πούμε αυτά ρε παιδιά; Άντε, καληνύχτα!» και… έφυγε!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top