Οι Stereo Soul στο star.gr – Τι μηνύματα θέλουν να στείλουν μέσα από τις ζωές τους

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους μπροστά στο αθηναικό κοινό

Οι Stereo Soul στο star.gr – Τι μηνύματα θέλουν να στείλουν μέσα από τις ζωές τους

Ήταν το συγκρότημα της ομάδας του Θοδωρή Μαραντίνη που έφτασε μέχρι τον τελικό του X-Factor. Και μπορεί να μην ανέβηκαν στη σκηνή ως νικητές το τελευταίο βράδυ του μουσικού διαγωνισμού, αλλά φαίνεται ότι οι Stereo Soul, κατά κόσμον Παναγιώτης Πάλλης και Μπράντλεϊ είναι νικητές εκτός παιχνιδιού – και αυτό είναι που μετράει. Έχουν «κάτι» που τους κάνει μοναδικούς και ξεχωριστούς στην εγχώρια μουσική σκηνή και γι’ αυτό και ο frontman των Onirama - και πρώην coach τους - τους πήρε μαζί του το φετινό χειμώνα και έτσι το Σάββατο θα τους απολαύσουμε στο Anodos παρέα με τους «πρίγκιπες» της ελληνικής ποπ και τον Χρήστο Κυριαζή.

stereo 1.jpg

«Για εμάς το στοίχημα ήταν, όπου κι αν φτάσουμε στο παιχνίδι, να αφήσουμε μια παρακαταθήκη, να είναι οι εμφανίσεις μας μια προς μια, πολύ καλά δουλεμένες. Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό, γιατί ήμασταν και μια κατηγορία αδικημένη στα talent show, τα γκρουπ και να γίνει με τρόπο που θα αφήσει στίγμα. Ελπίζω να τα καταφέραμε», δηλώνουν ο Παναγιώτης και ο Μπράντλεϊ αποκλειστικά στο star.gr, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα!

«Στήνεται ένα πολύ όμορφο, φρέσκο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με πολύ παρείστικη διάθεση, ανεβαστικό, αλλά και με ανατριχιαστικά κομμάτια», μας λένε, εξιτάροντας την φαντασία μας, αλλά δεν προχωρούν σε άλλες αποκαλύψεις, κάνοντας μας να μη θέλουμε να χάσουμε την πρεμιέρα τους το βράδυ του Σαββάτου.

stereo 2.jpg

«Δεν ήξερα τον Χρήστο Κυριαζή, αλλά κάθε φορά που λέω το όνομά του, ο κόσμος μου λέει ιστορίες από το παρελθόν και πως δεν ήταν διάσημος, και έγραψε κομμάτια και έγινε διάσημος και τώρα κάνει comeback. Νομίζω είναι φοβερή η ιστορία του» λέει ο Μπράντλεϊ, σε άπταιστα – σχεδόν – ελληνικά, μιλώντας για αυτή τους τη συνεργασία με τον Χρήστο Κυριαζή. «Είναι λίγο σαν εμάς, αν και εκείνος το έκανε μέσα από δισκογραφική δουλειά, ενώ εμείς είμαστε απόφοιτοι από ένα talent show» σημειώνει και ο Παναγιώτης.

Την ελληνική γλώσσα ο Μπράντλεϊ την έμαθε μόνος του, αλλά όταν «κολλούσε», «πετούσε» και μερικά αγγλικά. Τι γλώσσα μιλάνε, όμως, όταν οι δύο άντρες μαλώνουν; «Δε μαλώνουμε, διαφωνούμε σε πολλά! Μερικές φορές και στα γαλλικά! (γελάνε) Αποτέλεσμα να βγει και ας είναι σε όποια γλώσσα θέλει!».

stereo 3.jpg



«Είναι κεφάτοι, δεμένοι σαν ομάδα και σαν άνθρωποι, έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει σκηνή και πώς πρέπει να επιβάλλεσαι πάνω σε αυτή. Ο Θοδωρής ξέρει όλα τα δυνατά του σημεία και τα πολλαπλασιάζει επί χίλια και περνάνε καλά και το μεταδίδουν και στον κόσμο», λέει ο Παναγιώτης μιλώντας για τους Onirama, που έχουν ως συγκρότημα – πρότυπο, μιας και είναι το μόνο συγκρότημα που έχει «επιβιώσει» και έχει μείνει μαζί μέσα στα τόσα χρόνια καριέρας.

Πέρυσι, τέτοια μέρα κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί τι τους επιφύλασσε η ζωή και πόσα θα είχε αλλάξει η καθημερινότητά τους – χρόνος μέσα στον οποίο μεσολάβησε και η συμμετοχή τους στο X Factor. «Το καλοκαίρι του 2015, είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα μια επέμβαση στην οποία κινδύνεψα και με έκανε να δω τα πράγματα πιο αυθόρμητα. Και επειδή το τραγούδι ήταν το απωθημένο μου είπα να δηλώσω συμμετοχή στο παιχνίδι και να αφήσω τα πράγματα να με πάνε μόνα τους. Και να…», λέει ο Παναγιώτης, ενώ ο Μπράντλεϊ είχε φύγει στο Λονδίνο, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα αν και δεν είχε ούτε δουλειά, ούτε τίποτα γιατί «ήξερα ότι ήθελα να είμαι εδώ και θα έβρισκα κάτι. Θα δίδασκα αγγλικά, όπως και έκανα. Και έψαχνα ποιο σόου μουσικής θα γίνει, έπαιρνα τηλέφωνα σε όλα μέχρι που τον Γενάρη ανακοινώθηκε το X Factor και… απαντήθηκε η προσευχή μου!».

Και μπορεί ο Παναγιώτης να έχει μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του (ένα αιματώματα στον εγκέφαλο του που δημιουργήθηκε αυτόματα τον έκανε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, προκειμένου να γλιτώσει το εγκεφαλικό), αλλά και ο Μπράντλεϊ μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Γιατί τα μοιράστηκαν όμως; Τι μηνύματα θέλουν να στείλουν μέσα από αυτά;

stereooo.jpg



«Είμαι απλά ο εαυτός μου. Όταν είσαι ανοιχτός για το τι είσαι και είσαι αυθεντικός, ο κόσμος μπορεί να το δει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι οκ να είσαι ο εαυτός σου!», λέει ο Μπράντλεϊ με τον Παναγιώτη να συμπληρώνει: «Στέλνει μηνύματα αγάπης γενικά, δεν έχει καμία σημασία τι είναι, είναι ένας πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης».

Όσο για τι μήνυμα θα μπορούσε να στείλει μέσα από τα όσα πέρασε πριν από χρόνο; «Αν κάποιος έχει κάποια ανομολόγητη επιθυμία, κάποιο στόχο, όσο ακόμα είναι ακμαίος και έχει θέληση, να τα κυνηγήσει και να μην αφήσει τα χρόνια να περάσουν. Προσωπικά, δεν μετανιώνω στιγμή που έκανα αλλαγή πορείας μέσα σε 6 μήνες. Θα μπορούσα να μην είμαι εδώ αυτή τη στιγμή…».

Το οξύμωρο είναι αν και Έλληνας ο Παναγιώτης δεν έχει πάει παρά μόνο μερικές φορές στα μπουζούκια. Αντίθετα, ο Μπράντλεϊ τα έχει γυρίσει όλα! «Έχω πάει στο Νίκο Βέρτη, στην Πάολα, στον Νίκο Οικονομόπουλο, μου αρέσουν τα μπουζούκια. Μ΄ αρέσουν τα λουλούδια!».

Εκτός από τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς, οι Stereo Soul ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και το πρώτο τους single από την FeelGood Records, κάνοντας remake στο τραγούδι των Onirama “Οι φόβοι του πρίγκιπα” με τη συμμετοχή μάλιστα του ίδιου του Θοδωρή Μαραντίνη - κομμάτι που έχουν ήδη εντάξει και στο μουσικό τους πρόγραμμα στο Anodos.




Συνέντευξη στην Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top