Συνέλαβαν την Χριστίνα Πάζιου στη Ρώμη – Τι λέει η σέξι γυμνάστρια στο star.gr

Η περιπέτειά της στην Φοντάνα ντι Τρέβι

Συνέλαβαν την Χριστίνα Πάζιου στη Ρώμη – Τι λέει η σέξι γυμνάστρια στο star.gr

Η ιδέα να φωτογραφηθεί για τη νέα καμπάνια της εταιρείας ρούχων, που φέρουν την υπογραφή της, στη Ρώμη «συνελήφθη» από την ίδια. Αλλά τελικά και η ίδια η Χριστίνα Πάζιου συνελήφθη όταν πάτησε το πόδι της στην αιώνια πόλη!

Η σέξι γυμνάστρια είχε μια μικρή περιπέτεια πριν από λίγες ημέρες μπροστά στην Φοντάνα ν��ι Τρέβι: εκτός από τον κόσμο που σταματούσε και χάζευε την ίδια μαζί με τα άλλα δυο μοντέλα που ήταν μαζί της, σταμάτησαν και οι αστυνομικοί και η Χριστίνα κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

IMG_20161015_114631_resized.jpg

Το τι ακριβώς έγινε μας το περιέγραψε η ίδια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr!

«Στην Φοντάντα ντι Τρέβι δεν πρέπει να πατήσεις με τα παπούτσια σου. Και το ξέραμε αυτό, γιατί μας είχε ενημερώσει η εταιρεία που οργάνωσε την φωτογράφηση. Απλά, επειδή κάναμε διάφορες ασκήσεις, εγώ κατά λάθος σε μια ισορροπία, πάτησα πάνω στο σιντριβάνι και δεν έπρεπε ουσιαστικά. Και εκείνη τη στιγμή, επειδή παραπάτησα, τρεις αστυνομικοί οι οποίοι ούτως ή άλλως επιβλέπουν το χώρο, με συνέλαβαν αλλά δεν κατάλαβα το γιατί. Ουσιαστικά, ακούμπησαν τα πόδια μου για κάποια δευτερόλεπτα, για να μην πέσω όμως. Πώς κάνεις ισορροπίες στη γιόγκα; Κάπως δεν στηρίχτηκα καλά και έπεσα», λέει και συνεχίζει: «Εκείνοι δεν μιλούσαν αγγλικά, εγώ δε μιλούσα ιταλικά. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε να τους εξηγήσω. Πήγα στο τμήμα, αλλά δεν καταλάβαιναν. Μετά, ήρθε στο τμήμα και ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος της φωτογράφησης και είχε πάρει τις σχετικές άδειες, είχε μαζί του και τα σχετικά έγγραφα και τους εξήγησε τι ακριβώς έγινε. Έλυσε την παρεξήγηση και μετά από περίπου μιάμιση ώρα έφυγα από το τμήμα».

Φυσικά, χειροπέδες στην ιστορία δεν υπάρχουν, ήταν μια «απλή» προσαγωγή που, όμως, στιγμάτισε το ταξίδι της κα�� η Χριστίνα Πάζιου λέει ότι «μετά από αυτό, στα υπόλοιπα αξιοθέατα δεν κάναμε τόσο τρελά πράγματα!».

IMG_20161005_033217.jpg
IMG_20161028_171607_resized.jpg
IMG_20161029_142834_resized_h_645_450.jpg

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top