ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Πάολα μιλάει για τον θάνατο του πατέρα της που τη ΧΑΡΑΞΕ!

Τι είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Καλεσμένη ήταν το βράδυ της Τρίτη στην εκπομπή "ΟΛΑ" η Πάολα, η οποία για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από 9 μήνες.

«Είναι μια πληγή που θα αιμορραγεί για χρόνια… Το λιοντάρι μου, ο μπαμπάς μου, είναι στην Αμερική... υποφέρω αυτή την στιγμή! Δεν χωράει στο κεφάλι μου ότι μου έχει συμβεί αυτό το πράγμα!», δήλωσε η Πάολα, μη θέλοντας καν να αναφέρει ότι ο πατέρας της έχει φύγει από τη ζωή.

Και συνέχισε: «Είμαι στο σπίτι μου. Είναι ανάγκη, είναι η μαμά μου εκεί! Αφού ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχω την μαμά μου. Ειναι σαν να έχω γεννηθεί πριν από εννέα μήνες, είναι άλλη η ζωή μου. Νομίζω ότι πριν ήμουν μια νεράιδα πριν και η ζωή που έζησε αυτή η νεράιδα ολοκληρώθηκε. Τώρα νομίζω ότι είμαι πάνω σε έναν βράχο και παρακολουθώ την ζωή μου. Ακόμα δεν την βλέπω, μόνο αισθάνομαι. Είμαι δυνατός άνθρωπος, όμως και δεν λυγίζω. Είναι δύναμη και κατάρα αυτό. Το χειρότερό μου είναι να γονατίσω και να με δει η οικογένειά μου έτσι!».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι έζησε εννιά μήνες εκτός Αθηνών, στην Χαλκιδική: «Δεν θα επέστρεφα τώρα, επέστρεψα για τους συνεργάτες μου» και ανέφερε ότι πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για τις live εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top