Το star.gr στο... Νότο των Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Κότσιρα-Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Στις 4 Νοεμβρίου ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Ακτή Πειραιώς

Το star.gr στο... Νότο των Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Κότσιρα-Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!
Ιδιαίτερος θα είναι ο φετινός… μουσικός χειμώνας, καθώς τρία γνωστά και αγαπητά στο κοινό, ονόματα ενώνουν τις φωνές και τα ρεπερτόρια τους στην σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα, οι οποίοι από τις 4 Νοεμβρίου του 2016 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Εδώ στο Νότο» που περιλαμβάνει τραγούδια-σταθμούς από την πολύχρονη πορεία και των τριών.
ντα11.jpg
Λίγες ημέρες πριν ��ην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, οι τρεις καλλιτέχνες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και το star.gr, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος μίλησε για τη σχέση αλλά και για γνωριμία του με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην συμμετοχή- έκπληξη της νέας συνεργάτιδα τους, Idra Kayne.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την συνεργασία τους που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια με τη «Σκόνη».
ντα22.jpg

Οι δυο αξιόλογοι καλλιτέχνες «έδεσαν» και στη συνέχεια επισφράγισαν την φιλία τους με κλασσικά τραγούδια όπως το «Διδυμότειχο Blues» και ο «Παλιός Στρατιώτης».

«Τον Λαυρέντη τον αγαπώ και τον εκτιμώ απεριόριστα. Αυτή η σχέση έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων πως έχει γερές βάσεις. Και οι δυο έχουμε μια ταύτιση σε αυτό που λέμε ελληνικό τραγούδι έτσι όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς», δήλωσε ο κ. Νταλάρας.

ντα33.jpg

Μιλώντας για τον Γιάννη Κότσιρα είπε: «Με τον Γιάννη έχουμε εμφανιστεί περιστασιακά μια δυο φορές δεν είχαμε ποτέ πολύ στενή σχέση. Τον παρακολουθώ χρόνια και συγκεκριμένα την αγωνία του να σταθεί σε αυτό που λέμε καλό ελληνικό τραγούδι.Θα είναι μεγάλη μου χαρά να κάνουμε και στο μέλλον πράγματα μαζί».

Σε ότι αφορά την Idra Kayne τόνισε πως είναι μεγάλη του χαρά που κάθε φορά έχει στο πλευρό του νέους ανθρώπους που του δίνουν χαρά και δύναμη υπογραμμίζοντας πως έχει μεγάλες δυνατότητες.
ντα44.jpg
Ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε, επίσης, στη συνεργασία του με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τι να πω εγώ για τον Λαυρέντη; Αυτή η συνεργασία είναι σαν να μην τέλειωσε ποτέ».

Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια μίλησε και για τον Γιώργο Νταλάρα σημειώνοντας: «Επί της ουσίας με τον Γιώργο συναντιόμαστε πρώτη φορά, αλλά είναι ένας άνθρωπος που νομίζω πως όλοι μας τον έχουμε στο DNA μας».

Μίλησε, τέλος, για τη διαφορετική νότα που θα προσφέρει στο πρόγραμμα η εξαιρετική φωνή της Idra Kayne.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δήλωσε πως στο Γιώργο Νταλάρα χρωστάει την ύπαρξή του στο χώρο και εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία, τόσο μεταξύ τους, όσο και με το Νίκο Σούλη, ο οποίος σκηνοθέτησε και το βιντεοκλίπ του «Διδυμότειχο Blues».
nta55.jpg

Η Idra Kayne εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για την επιλογή της να πλαισιώσει το σχήμα, ενώ υποσχέθηκε να πει όλα τα υπόλοιπα επί σκηνής, με τις ερμηνείες της.
nta66.jpg

Της Μίτση Σκέντζου

email: mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top