Αντίνοος Αλμπάνης: "Πάντα μου αρέσει η Ντορέττα, ό,τι και να κάνει"

Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, έχουμε μια όμορφη και τρυφερή σχέση με τη Ντορέττα, είπε ο νεαρός ηθοποιός

Ούτε πότε άρχισε, ούτε πότε τελείωσε η σχέση τους είχε ποτέ επιβεβαιωθεί, αλλά ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης υπήρξαν ζευγάρι είναι μάλλον (;) σίγουρο.

Μπορεί κατά το παρελθόν να μην έκανε δηλώσεις για την ηθοποιό και παρουσιάστρια, ούτε εκείνη για τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, αλλά σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αντίνοος μίλησε για το ποια είναι σήμερα η σχέση του με την πρώην αγαπημένη του.

«Την Ντορέττα τη βλέπω πάντα με πολλή αγάπη και με πολύ θαυμασμό. Περιμένω να δω κι εγώ το επόμενο της τηλεοπτικό βή��α, γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι από τους ανθρώπους που τους έχει ανάγκη η τηλεόραση. Πάντα μου αρέσει η Ντορέττα, ότι και να κάνει, όχι μόνο στο πρωινό. Έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει πολύ στους ανθρώπους, το ότι δίνεται 100%, δεν ����νει εκπτώσεις. Ό,τι επιλογή και αν κάνει στη ζωή της τη στηρίζει με όλο της το είναι» είπε και εξήγησε ότι οι δυο τους έχουν επικοινωνία: «Γιατί να μην έχουμε επικοινωνία με τη Ντορέττα. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, έχουμε μια όμορφη και τρυφερή σχέση με τη Ντορέττα.»Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top