Νέο ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη του Τούρκου ζεν πρεμιέ «Κεμάλ» στην χώρα μας

Υστερία για τον Μπουράκ Οζτσιβίτ

Ο χαμός στην υποδοχή του ωραίου Μπουράκ αποδεικνύει ότι οι Ελληνίδες έχουν γι΄αυτόν μεγάλο… σεβντά! Τα κινητά τραβάνε βροχή τις φωτογραφίες, τα χέρια απλώνονται για να τον αγγίξουν και να του αποσπάσουν ένα αυτόγραφο και να βγάλουν μία selfie.

Ο Τούρκος ηθοποιός προσπαθεί χαμογελαστός να μην χαλάσει κανένα χατίρι. Ο τηλεοπτικός «Κεμάλ», κατά κόσμον Μπουράκ Οζτσιβίτ, υπήρξε επιτυχημένο μοντέλο προτού στραφεί στην υποκριτική και γίνει διάσημος και στη χώρα μας κυρίως μέσα από το σίριαλ «Kara Sevda».
mpourak4.jpg

«Σκέπτομαι γιατί άργησα τόσο πολύ να επισκεφθώ τη χώρα σας, Θέλω να σας πω εγκάρδια, με όλη μου την οικειότητα, θα έρχομαι π��ντα εδώ, βλέπω το πόση ενέργεια έχετε, τον δυναμισμό σας, θα σας επισκέπτομαι πιο συχνά. ¨Εχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά όσον αφορά την κουζίνα, όσον αφορά τη γλώσσα μας, έχουμε πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 32χρονος σταρ που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ο αδερφός μου» ήρθε στην Ελλάδα, όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Turkish film days που γίνεται στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη από τις 13 ως τις 15 Οκτωβρίου κι έσπειρε τον πανικό στις θαυμάστριές του.

141016191354_4759.jpg

«Eμείς οι ηθοποιοί αποτελούμε μια γέφυρα φιλίας μεταξύ των λαών και μάλιστα γειτονικών χωρών όπως είναι η Ελλάδα και η Τουρκία, κι εμείς συνεισφέρουμε ιδιαίτερα ως προς αυτό και πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε και θα πρέπει σ΄αυτόν τον τομέα να εργαστούμε», ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

Το star.gr μαζί με τον ΚΟΥΚΛΟ του «Kara Sevda» στην Αθήνα-ΧΑΜΟΣ και τσιρίδες από τις fans του

Παραλήρημα στα social media για τον ΓΟΗ του «Kara Sevda»!Πανδαιμόνιο για μια selfie

Σοφία Μανωλάκου: Συνάντησε τον ΚΟΥΚΛΟ του «Kara Sevda» και αποκάλυψε τα πάντα στο star.gr! Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top