Στην Ελλάδα η Τουρκάλα σταρ που ερωτεύτηκε ο Καζαντζίδης - Το τραγούδι για το φλερτ τους!

Σπίτι στην Σύμη ψάχνει η ηθοποιός που έκανε τον τραγουδιστή να ξεχάσει την Μαρινέλλα

​Μόνιμη κάτοικος Σύμης θέλει να γίνει η Τουρκάν Σοράι, η Τουρκάλα ηθοποιός που έγινε γνωστή στη χώρα μας για το φλερτ της με τον -παντρεμένο τότε με την Μαρινέλλα- Στέλιο Καζαντζίδη, ο οποίος ερμήνευσε για χάρη της μία από τις μεγάλες επιτυχίες του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η «ιέρεια» του τουρκικού σινεμά, που έχει παίξει σε περισσότερες από 150 ταινίες, βρίσκεται στο νησί για διακοπές μαζί με την κόρη της. Μαγεμένη από τις ομορφιές της Σύμης, η Τουρκάν εξομολογήθηκε στο δήμαρχο, Λευτέρη Παπακαλοδούκα, πως σκέφεται να αγοράσει σπίτι προκειμένου να την επισκέπτεται συχνότερα.

collage56.jpg

H 71χρονη σταρ, την οποία στην Τουρκία αποκαλούν «Σουλτάνα», είχε επισκεφθεί ξανά το νησί πριν από πέντε χρόνια, ενώ, ένα χρόνο μετά, στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης, επισκέφθηκε το περίπτερο της Σύμης ακολουθούμενη από 150 δημοσιογράφους, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο.

1-9-744x564.jpg
(Η Σοράι κατά την παραμονή της στην Σύμη)

Το όνομα της Τουρκάν Σοράι δεν είναι άγνωστο στην Ελλάδα, καθώς θρυλικές διαστάσεις είχε πάρει το φλερτ της με τον Στέλιο Καζαντζίδη, όταν εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μαρινέλλα, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιώσει η χήρα του, Βάσω Καζαντζίδη.

sorai stelios.jpg
(Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός σε συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη)

Ήταν 1960, όταν ο αείμνηστος λαϊκός βάρδος έδωσε συναυλίες στην Κωνσταντινούπολη, ερμηνεύοντας αγαπημένα τουρκικά τραγούδια, όπως το «Makber» («Τάφος») και το περίφημο «Βekledim de gelmedin» («Σε περίμενα, αλλά δεν ήρθες»). Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, το τελευταίο τραγούδι μιλά για τον ανεκπλήρωτο έρωτά του με την ηθοποιό, η οποία… το�� απέρριψε!

Ακούστε στο βίντεο τον Στέλιο να ερμηνεύει το τραγούδι για την Τουρκάν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top