ΔΕΙΤΕ Έλληνα ηθοποιό που παντρεύτηκε στο Εξωτερικό, μαζί με τη σύζυγό του!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

ΔΕΙΤΕ Έλληνα ηθοποιό που παντρεύτηκε στο Εξωτερικό, μαζί με τη σύζυγό του!

​Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του έκανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που παντρεύτηκε στο Εξωτερικό και έχει αποκτήσει ένα παιδί!

Σε στέκι της Γλυφάδας, το «Dames», ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρωταγωνιστή της σειράς «Πολυκατοικία», Νίκο Πουρσανίδη, με τη σύζυγό του, Κατερίνα Παπαδοπούλου!

160517121212377.jpg

Παρά την τεράστια επιτυχία της σειράς, που προβλήθηκε από το 2008 έως και το 2011, ο Νίκος -που πλέον έχει μούσια- έφυγε για το Λονδίνο, όπου τον ακολούθησε η αγαπημένη του, ιδιοκτήτρια γραφείου που εκπροσωπεί Έλληνες ηθοποιούς στο εξωτερικό.

aasim_b.jpg
(Νίκος Πουρσανίδης και Χάρης Ασημακόπουλος ως gay ζευγάρι στην «Πολυκατοικία»)

Πριν από τρία χρόνια, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της βρετανικής πρωτεύουσας, με παρόντες μόνο τους κουμπάρους, Θοδωρή Βαφιάδη και Μαρία Μαλτέζου, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι παρακολούθησαν το γάμο μέσω… skype. Λίγους μήνες μετά, η ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώθηκε, με τον ερχομό του γιου τους στη ζωή.

poursanidis3.jpg
(Μία από τις γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού)

Αυτή την περίοδο, ο ηθοποιός, που στο Λονδίνο εργάστηκε και ως πωλητής, κάνει γυρίσματα για το «Daddy Cool» και συζητάει για μια σειρά στην Κύπρο, ενώ αναμένεται να τον δούμε και σε θεατρική παράσταση!

160517121317170.jpg
160517121347566.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έλληνας ηθοποιός έφυγε από τη χώρα και έγινε πωλητής στο Λονδίνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top