Ξέσπασε Ελληνίδα τραγουδίστρια για τον Παντελίδη:«Πρέπει να σεβόμαστε τον πόνο και την απώλεια»

Μίλησε πρώτη φορά για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή

Για τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο εκτός από συνάδελφοι ήταν και πολύ καλοί φίλοι μίλησε για πρώτη φορά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Επειδή ο Παντελής ήταν- και είναι- ένα δημόσιο πρόσωπο, αλλά εκτός από αυτό ήταν και φίλος, είναι ένα κομμάτι που δεν θέλω να αγγίξω» ανέφερε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «You».

2.jpg
Mάλιστα, ξέσπασε λέγοντας: «Θεωρώ ότι σε τέτοια ζητήματα πρέπει να σεβόμαστε τον πόνο και την απώλεια. Και πάντα ο πόνος και η θλίψη ��ου δημιουργούν μια σιωπή. Εμένα τουλάχιστον δεν μου βγαίνει να πω κάτι σε παρόμοιες περιπτώσεις. Είναι κάτι που ακόμη είναι νωπό και θέλει το χρόνο του».

3.jpg
Ερωτηθείσα πως διαχειρίζεται εκείνη τις απώλειες αγαπημένων προσώπων ανέφερε: «Θυμάμαι στα 16 χρόνια μου έχασα την γιαγιά μου και επειδή δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε μου στοίχισε αυτό στην υγεία μου και έχασα πολλά κιλά. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να ξεσπά, να θρηνεί και να βιώσει την απώλεια από όλες τις πλευρές. Αλλιώς δεν μπορεί να τις ξεπεράσει.»

padelidis2.jpg

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες η Ειρήνη είχε εμφανιστεί στο "The 2Night Show" και είχε τραγουδήσει το αγαπημένο κομμάτι του Παντελή, "Τα Σχοινιά σου".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top