Απαντά στον αδερφό του ο μικρότερος γιος του Πάριου: «Δεν κάνει το επώνυμο τον άνθρωπο»

Τι έγραψε στο Facebook μετά το «άδειασμα» για τα «πυρά» στον Βαλάντη

Απαντά στον αδερφό του ο μικρότερος γιος του Πάριου: «Δεν κάνει το επώνυμο τον άνθρωπο»

​Ζητώντας «συγγνώμη», αλλά με «καρφάκια», επανέρχεται ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης Βαρθακούρης, μία ημέρα μετά το δημόσιο «άδειασμα» από τον αδερφό του, Χάρη και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα «πυρά» του στον Βαλάντη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή την εμφάνισή του στο ‘Your Face Sounds Familiar», ο Θανάσης αποκάλεσε μέσω Facebook τον Βαλάντη (που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει πως ο Γιάννης Πάριος πρέπει να αποσυρθεί λόγω ηλικίας), «βλάχο» και «ατάλαντο». Η ανάρτησή του έγινε θέμα συζήτησης, ενώ, μέσω των social media, τον «άδειασε» ο αδερφός του, Χάρης, γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως «όταν αδέλφια φέρουν επίθετο "βαρύ", οφείλουν να σκέφτονται πριν εκφραστούν δημοσίως». Λίγες ώρες αργότερα, ο Θανάσης διέγραψε την ανάρτηση για τον Βαλάντη και ο Χάρης επεξεργάστηκε τη δική του.

collage7.jpg
(Οι αναρτήσεις των δύο αδερφών)

Μέσα από μία χειμαρρώδη ανάρτηση, στην οποία συστήνεται, ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου απαντά στο «άδειασμα» του αδερφού του, αλλά και σχολιάζει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για τον Βαλάντη.

«Δεν θεωρώ πως είμαι δημόσιο πρόσωπο όσο "βαρύ" και να είναι το επώνυμό μου μιας και πιστεύω πως κατά την ταπεινή μου άποψη δεν κάνει το επώνυμο τον άνθρωπο (διάσημο ή μη) παρά μονάχα η μοναδικότητα της προσωπικότητάς του και η αναγνώριση των προσωπικών/ επαγγελματικών επιτυχιών του. Οι κοντινοί μου άνθρωποι όπως επίσης και όσοι έχουν συνυπάρξει επαγγελματικά μαζί μου μπορούν να σας επιβεβαιώσουν πως ποτέ δεν προσπάθησα να προβάλλω τον εαυτό μου ή έστω να εκμεταλλευτώ πως είμαι γιος ενός μεγάλου καλλιτέχνη παρά μόνο άφηνα την συμπεριφορά μου και την δουλειά μου να μιλάνε για μένα», γράφει για τον αδερφό του, Χάρη ενώ, λίγο πιο κάτω, επισημαίνει: «μιας και ο μεγάλος μου αδερφός εξέφρασε τα παράπονά του για μένα και δημόσια (κάτι που ήταν αχρείαστο & άδικο για μένα αλλά μάλλον αναγκαίο για τον ίδιο), του ζητώ συγγνώμη κι εγώ δημόσια που τον έφερα σε δύσκολη θέση επειδή μοιραζόμαστε το ίδιο επώνυμο».

Μιλώντας για τα «πυρά» εναντίον του Βαλάντη, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, απάντησε μέσω της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» του Star, ο Θανάσης (ο οποίος έχει επιλέξει οι αναρτήσεις του στο Facebook να είναι δημόσιες και όχι ιδιωτικές και, άρα, ορατές στον καθένα και όχι μόνο στους διαδικτυακούς του φίλους) επισημαίνει ότι δεν γνώριζε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον πατέρα του λόγω των συχνών ταξιδιών του στο Εξωτερικό και της οικογενειακής του ζωής και αποδίδει τον χαμό που προκλήθηκε σε... καλοθελητές. «Επειδή το αποτέλεσμα, για το δικό μου γούστο, ήταν άκρως απογοητευτικό, ένιωσα την ανάγκη να το σχολιάσω (σίγουρα αυστηρά και με έναν χαρακτηρισμό για τον οποίο μετανιώνω) στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook. Κάποιος καλοθελητής το είδε, το διέδωσε για προσωπικούς του λόγους και έτσι άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου. Βλέποντας να παίρνει τέτοιες διαστάσεις το θέμα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να το κατεβάσω και ύστερα από παρεμβατική προτροπή του αδερφού μου, Χάρη, πράγματι το έκανα. Δεν θα πω ψέματα, ένιωσα απαίσια που έπρεπε να λογοκρίνω κάτι που πίστευα ακράδαντα, εντούτοις το έκανα γιατί δεν ήθελα να πάρει περαιτέρω διαστάσεις το θέμα», γράφει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η νέα ανάρτηση του Θα��άση Βαρθακούρη:

bartha2.jpg
bartha.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top