ΠΡΩΤΗ ΦΟ��Α: Ο Βαλάντης απαντά στο γιο του Πάριου που τον είπε «βλάχο» και «ατάλαντο»

Τι λέει για τον εκνευρισμό του στο πλατό του «Your Face Sounds Familiar»

Την απάντησή του στον μικρότερο γιο του Γιάννη Πάριου, Θανάση, που, με αφορμή την εμφάνισή του στο «Your Face Sounds Familiar», τον χαρακτήρισε «βλάχο» και «ατάλαντο», έδωσε ο Βαλάντης!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το βράδυ της Κυριακής, ο Θανάσης Βαρθακούρης βρήκε την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Βαλάντη για τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τον πατέρα του. «Tρίζουν τα κόκκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στην γη γιατί ένας βλάχος ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσω μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά», έγραψε στο Facebook, σχολιάζοντας την εμφάνιση του τραγουδιστή στο «Your Face Sounds Familiar» ως Ρικ Τζέιμς. Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ η ανάρτηση έκανε το γύρο του Ίντερνετ, ο Θανάσης την διέγραψε.

Λίγες ώρες μετά, ο μεγαλύτερος γιος, ο Χάρης Βαρθακούρης, πήρε αποστάσεις από τον αδερφό του, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως «όταν κάποιος κάνει δημοσίως μια χαζομάρα, πρέπει να σκέφτεται ότι παίρνει στο λαιμό του κι άλλους, κυρίως την οικογένεια του… Όταν αδέλφια φέρουν επίθετο "βαρύ", οφείλουν να σκέφτονται πριν εκφραστούν δημοσίως, διότι εκθέτουν ΚΑΙ το επίθετο ΚΑΙ, πολύ περισσότερο, αυτόν που τους το έδωσε».

«Δεν με νοιάζει η κριτική, η κριτική είναι μέσα στη ζωή μας. Είμαι άνθρωπος που κρίνω και περιμένω να κριθώ», είπε, στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», ο Βαλάντης και συνέχισε: «δικαιολογώ το να είναι λίγο πικραμένος από εμένα ο Θανάσης, αλλά αυτό που είπε ήταν λίγο σκληρό. Αυτό που είδε δεν ήταν καλό, αλλά μετά ίσως κατάλαβε το πρόβλημα που υπήρχε και γι’ αυτό “κατέβασε” το σχόλιο».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής επεσήμανε πως γνωρίζεται από παλιά με τον έτερο γιο του Γιάννη Πάριου, τον Χάρη και υπάρχει αλληλοεκτίμηση, ενώ επανέλαβε πως οι δηλώσεις του για τον «τροβαδούρο του έρωτα» παρεξηγήθηκαν.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Βαλάντης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top