Έλενα Παπαρίζου: Έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για όσα την στεναχωρούν

''Στο σπίτι μου δεν μπαίνει όποιος να 'ναι'', είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Παπαρίζου: Έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για όσα την στεναχωρούν
H Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στην Ελλάδα για να δώσει μία συναυλία μετά από 2.5 χρόνια απουσίας!

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», για όλα εκείνα που την στεναχωρoύν, για την Eurovision αλλά και για το αν κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

«Όλες τις δουλειές κάνω. Κουλή είμαι; Το μόνο που βαριέμαι απίστευτα είναι το σιδέρωμα. Νομίζω ότι πολύ άνθρωποι έχουν φαντασιώσεις για τους καλλιτέχνες. Σαφώς και υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν θέλουν καθόλου να κάνουν δουλειές του σπιτιού. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να είσαι νοικοκύρης του εαυτού σου. Είναι το πιο όμορφο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά περιόδους, και την στεναχωρούν: «Τα άσχημα τα αφήνω στην άκρη. Κανείς δεν έχει μπει στο σπίτι μου. Μόνο οι κολλητοί μου φίλοι και η οικογένεια μου. Στο σπίτι μου δεν μπαίνει όποιος να 'ναι. Αυτοί που έρχονται στο σπίτι μου ξέρουν ποια είναι η Έλενα Παπαρίζου. Είναι άσχημο πράγμα να κάθεσαι να μιλάς για τον εαυτό σου».

Λίγο πριν το τέλος, η Έλενα αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα την δούμε στη σκηνή της φετινής Εurovision ως guest καλεσμένη που θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top