ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Ποιόν ηθοποιό έδιωξαν από τον «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών»!

Όσα εξομολογήθηκε ο ίδιος για την αποτυχημένη οντισιόν

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Ποιόν ηθοποιό έδιωξαν από τον «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών»!

Μετά από 15 χρόνια έρχεται στο φως το παρασκήνιο των ταινιών «Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών»! Όπως εξομολογήθηκε ο Τζέικ Τζίλενχαλ, επρόκειτο να υποδυθεί τον Φρόντο, ωστόσο, ο σκηνοθέτης, Πίτερ Τζάκσον, τον έδιωξε κακήν κακώς από την οντισιόν!

Σε συνέντευξή του, ο 35χρονος ηθοποιός εξιστόρησε τη στιγμή που βρέθηκε ενώπιον του σκηνοθέτη για το ρόλο του Φρόντο, του πιο σπουδαίου της τριλογίας, τον οποίο τελικά πήρε ο Ελάιτζα Γουντ.

«Αρχικά, δεν υπήρχαν κάποιες συγκεκριμένες γραμμές να πούμε. Ήταν σαν να είχαμε μόλις βρει το δαχτυλίδι, σαν να ανοίγαμε ένα κουτί και να βρίσκαμε το δαχτυλίδι… Δεν κατάφερα να το κάν�� γιατί δεν κατάλαβα καλά επειδή δεν υπήρχε κείμενο», είπε, στην εκπομπή «Τhe Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, ο Τζέικ και πρόσθεσε: «μετά, έπρεπε να πω κάποια λόγια, αλλά δεν είχα την κατάλληλη προφορά».

collagefrodo.jpg
(O Ελάιτζα Γουντ που πήρε τελικά το ρόλο του Φρόντο στην επιτυχημένη τριλογία)

Αξέχαστη έμεινε στον ηθοποιό και η αντίδραση του σκηνοθέτη. Όπως είπε, ο Πίτερ Τζάκσον κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, το έπιασε με τα χέρια του και είπε: «είσαι ο χειρότερος ηθοποιός που έχω δει ποτέ! Δεν σου είπε κανείς πως υποτίθεται ότι πρέπει να έχεις προφορά; Να απολύσεις τον ατζέντη σου!».

Εκτός από το ρόλο του Φρόντο, ο Τζέικ έχει χάσει κι άλλες σπουδαίες ευκαιρίες, όπως το να υποδυθεί τον Σπάιντερμαν (το ρόλο πήρε ο Τόμπι Μαγκουάιρ) και τον Μπρους Γουέιν στο «Batman» (τον ενσάρκωσε ο Κρίστιαν Μπέιλ).

Δείτε στο βίντεο τον ηθοποιό να περιγράφει την αντίδραση του σκηνοθέτη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top