ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ: Το πρωί βοηθά τους πρόσφυγες και το βράδυ παίζει στον Λαζόπουλο

«Το 2007 ξεκίνησα από το Αφγανιστάν να έρθω στην Ελλάδα και περπατούσα μέρες στα βουνά»

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ: Το πρωί  βοηθά τους πρόσφυγες και το βράδυ παίζει στον Λαζόπουλο

Πριν εννέα χρόνια ο Chali Alizada ήρθε στη χώρα μας ως πρόσφυγας από το Αφγανιστάν προκειμένου να γίνει ηθοποιός και τα κατάφερε!

Σήμερα εμφανίζεται στο θεατρικό έργο «Θεέ μου τι σου κάναμε» δίπλα στην Μαρία Καβογιάννη και τον Λάκη Λαζόπουλο, όμως δεν έχει ξεχάσει από πού ξεκίνησε.

Κάθε πρωί λοιπόν ο ηθοποιός βρίσκεται είτε στο Ελληνικό, είτε στον Πειραιά βοηθώντας τους πρόσφυγες που έχουν έρθει στη χώρα μας.

«Επειδή μιλάμε την ίδια γλώσσα, πολλές φορές κάνω τον διερμηνέα ανάμεσα σε αυτούς και στους γιατρούς και όσους ακόμα τους φροντίζουν. Ξέρω τι νιώθουν γιατί έχω βρεθεί και εγώ στη θέση τους και προσπαθώ να τους βοηθάω με όλες μου τις δυνάμεις» είπ�� σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά".

Ο ηθοποιός είδε στα μάτια αυτών των ανθρώπων τον ίδιο του τον εαυτό: «Το 2007 ξεκίνησα από το Αφγανιστάν να έρθω στην Ελλάδα για να συνεχίσω την πορεία μου στην Ευρώπη. Περπατούσα επί μέρες στα βουνά, έδωσα 2.000 δολάρια στους δουλεμπόρους για να περάσω στη χώρα σας. Η Ελλάδα με αγκάλιασε και τώρα την έχω αγκαλιάσει και εγώ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top