Έκλαψε η Ναόμι Κάμπελ… για μία 9χρονη Αφγανή- ΔΕΙΤΕ τα δάκρυα της μαύρης γαζέλας

Πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ της Ανόνι- ΒΙΝΤΕΟ

Έκλαψε η Ναόμι Κάμπελ… για μία 9χρονη Αφγανή- ΔΕΙΤΕ τα δάκρυα της μαύρης γαζέλας

​Το πρώην τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ εμφανίζεται να κλαίει σε συγκινητικό βιντεοκλίπ Bρετανίδας τρανσέξουαλ που μιλά για τις σπαρακτικές σκέψεις μιας 9χρονης ορφανής από το Αφγανιστάν.

«Ανατίναξε το κεφάλι μου.. Κάνε να εκραγούν τα κρυστάλλινα σωθικά μου.. Άπλωσέ με βαθυκόκκινη στο γρασίδι.. Έχω μια λάμψη στα μάτια.. Νομίζω πως θέλω να πεθάνω.. Θέλω να πεθάνω...» είναι οι στίχοι του τραγουδιού.

Με δάκρυα στα μάτια η Ναόμι Κάμπελ, γνωστή για τα κακομαθημένα ξεσπάσματά της, δείχνει την εύθραυστη πλευρά της, στο βιντεοκλίπ της Ανόνι. Η κάμερα εστιάζει στο πρόσωπό της κι εκείνη κλαίει, όπως η 9χρονη από το Αφγανιστάν που είναι ηρωίδα του τραγουδιού.

Η άλλοτε μαύρη βασίλισσα της πασαρέλας, με πένθιμο μακιγιάζ και μαύρο σκηνικό προφέρει τους στίχους. Όμως αυτή που τραγουδά είναι η διεμφυλική καλλιτέχνιδα, η οποία λέει ότι μιλά μια 9χρονη ορφανή από τα Αφγανιστάν. Η οικογένεια του κοριτσιού σκοτώθηκε από βόμβα που έριξε μη-επανδρωμένο αεροσκάφος. Η μικρή κοιτά στον ουρανό και παρακαλά να πεθάνει κι εκείνη με τον ίδιο τρόπο...

Η Ανόνι είναι γνωστή για την ακτιβιστική της δράση και τα πολιτικά μηνύματα στα τραγούδια της. Το «Drone Bomb Me» υπάρχει στο νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το Μάιο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top