Ξεσπά η Τάνια Τσανακλίδου για το «Down Town»: «Ντρέπομαι που συμμετέχω στο εμετικό εξώφυλλο»

Τι λέει μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Ξεσπά η Τάνια Τσανακλίδου για το «Down Town»: «Ντρέπομαι που συμμετέχω στο εμετικό εξώφυλλο»

​Τη δυσφορία της για το εξώφυλλο του περιοδικού «Down Town» -το οποίο απεικονίζει celebrities, με μαντήλες και σωσίβια, ως πρόσφυγες- εξέφρασε η Τάνια Τσανακλίδου, μετά και τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκληθεί στα social media.

Με τίτλο «Είμαστε Όλοι Πρόσφυγες», το περιοδικό, που φιλοξενεί ρεπορτάζ μετά από ταξίδι - αυτοψία από την Ειδομένη, έβαλε στο εξώφυλλό του τους Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Βαγγέλη Γερμανό, Κρατερό Κατσούλη, Νίκο Μουτσινά, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιβάν Σβιτάιλο να ποζάρουν ως πρόσφυγες, θέλοντας να δείξει ότι ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση των χιλιάδων ανθρώπων που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους και αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένοι, υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης, στην Ελλάδα, στην προσπάθειά τους να αρχίσουν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.

965648_CdMCKHzUsAAf5wN.jpg

Το εξώφυλλο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και επικρίσεις στα social media, ενώ η Τάνια Τσανακλίδου, μέσω της σελίδας της στο Facebook, εξέφρασε τη δυσφορία της, προσθέτοντας ότι δεν πόζαρε για το περιοδικό, αλλά παραχώρησε μία φωτογραφία της.

«Ντρέπομαι που υπάρχω σε αυτό το εμετικό εξώφυλλο κι ας μην φωτογραφήθηκα. Τους επέτρεψα να χρησιμοποιήσουν την φώτο του θεάτρου και αυτό είναι το ίδιο χυδαίο. Βλακεία μου και λάθος», γράφει η τραγουδίστρια.

taniaeksofyllo.jpg

Σημειώνουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωταγωνιστής στο εξώφυλλο του «Down Town» εκφράζει την αντίδρασή του. Όπως σας έχουμε έχουμε ενημερώσει, την περασμένη εβδομάδα, η Τόνια Σωτηροπούλου υποστήριξε ότι το περιοδικό άλλαξε το concept της γυμνής της φωτογράφησης, παρά τα όσα είχαν συμφωνήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top