Έτοιμοι για γάμο, μετά από 6 μήνες σχέσης, Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο σύντροφός της!

Τι λένε οι ίδιοι για το «μεγάλο βήμα» και τον έρωτά τους

Έτοιμοι για γάμο, μετά από 6 μήνες σχέσης, Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο σύντροφός της!

Τι κι αν είναι μαζί μόλις έξι μήνες; Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο σύντροφός της αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να παντρευτούν ή να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ κάνουν ερωτική εξομολόγηση ο ένας στον άλλον, μέσα από τις σελίδες εβδομαδιαίου περιοδικού!

«Θα ήθελα να είμαστε κάθε μέρα μαζί, οπότε θα την παντρευόμουν και… χθες! Αυτό που θα κάνουμε προς το παρόν, είναι να μείνουμε μαζί και τα υπόλοιπα θα έρθουν», λέει, στο κυπριακό «Down Town», ο Μπομπ Κατσιώνης, ο άνδρας που μπήκε στη ζωή της Ευρυδίκης μετά το χωρισμό της και η ίδια αναφέρει πως… συμφωνεί μαζί του!

Κληθείσα να σχολιάσει τον «κανόνα» που λέει ότι δεν πρέπει να κάνεις σχέση με συνεργάτες σου, η Ευρυδίκη αναφέρει: «την περίοδο που συναντηθήκαμε με τον Μπομπ, ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου. Περνούσα όμορφα με τους φίλους μου και έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν θα τον αφήσω να παρασυρθεί! Σιγά - σιγά και χωρίς να το καταλαβαίνω, άρχισε ο Μπομπ να καταλαμβάνει το μυαλό και την καρδιά μου! Παρόλο που είμαι ένα πολύ πειθαρχημένο άτομο, υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πάνω από εμάς! Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα, πόσο μάλλον την καρδιά μας. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφάσισα να μην αντιστέκομαι σε ό,τι με κάνει ευτυχισμένη. Όταν γνωρίζω κάποιον που είναι δώρο από τον θεό και με κάνει να βλέπω ξανά τον κόσμο με “κόκκινα γυαλιά”, σαν και αυτά που αναφέρει στο τραγούδι του ο Σταμά��ης Κραουνάκης, δεν θα μπορούσα να του γυρίσω την πλάτη»!

evridiki.jpg

«Στις 13 Αυγούστου του 2015 μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου μου έγραφε: “μαθαίνω ότι κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα. Θα ήθελα, αν το ήθελες κι εσύ, να συναντηθούμε και να ακούσεις κάποια πράγματα που έχω γράψει για εσένα”. Το μήνυμά του με πέτυχε στις διακοπές μου και ομολογώ ότι δημιούργησε μέσα μου την περιέργεια να μάθω τι είχε ετοιμάσει αυτός ο άνθρωπος για εμένα. Έτσι μπήκα στη διαδικασία να ψάξω για εκείνον και για τη μουσική του και ανακάλυψα πως έχει κάνει σπουδαία πράγματα και ότι θεωρείται ένας από 10 καλύτερους κιμπορντίστες του κόσμο��!», εξιστορεί η Ευρυδίκη για τη γνωριμία της με τον Μπομπ, ο οποίος αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν στις 30 Αυγούστου.

«Από εκείνο το βράδυ που συναντηθήκαμε στο σπίτι μου, τη σκεφτόμουν συνέχεια! Μιλούσα σε όλους μου τους φίλους για την Ευρυδίκη και όταν ανέβασα μία φωτογραφία μας στα social media, ανακοινώνοντας τη συνεργασία μας, όλοι αυτοί που ήξεραν το πάθος μου για εκείνη μού έλεγα “είναι ζήτημα χρόνου να είσαστε μαζί”», λέει ο μουσικός και συνεχίζει: «πολλές φορές σκέφτομαι ότι ήταν καρμικό να είμαστε μαζί, γιατί όταν της έστειλα το μήνυμα για να συναντηθούμε, δεν ήξερα ότι είχε χωρίσει. Το έμαθα εντελώς τυχαία, όταν την ημέρα που επέστρεφα από τις διακοπές μου, έτυχε να βρω στο διπλανό μου κάθισμα, στο πλοίο, ένα παρατημένο ��εριοδικό που αναφερόταν στο διαζύγιό της. Αυτή ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά που έπιανα στο χέρι μου τέτοιο περιοδικό!».

Μάλιστα, ο Μπομπ δηλώνει ερωτευμένος με την Ευρυδίκη εδώ και 20 χρόνια, οπότε και είδε το video clip της επιτυχίας της «Μίσησέ Με», ενώ αποκαλύπτει πως, όταν δεν δουλεύουν, μιλάνε για τέχνη και μουσική, ονειρεύονται, κάνουν σχέδια για το μέλλον, αλλά και περισσότερα πράγματα απ’ όσα κάνει συνήθως ένα «απλό» ζευγάρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top