ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Βόσσου: «Ήμουν σε καροτσάκι για πέντε χρόνια. Είχα γύψο από τη μέση και κάτω»

Δείτε τι εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Βόσσου: «Ήμουν σε καροτσάκι για πέντε χρόνια. Είχα  γύψο από τη μέση και κάτω»

​Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της όταν ήταν μικρή, μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Join Us» η Σοφία Βόσσου.

Η τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε γεννήθηκε με συγγενές εξάρθρημα, μία ασθένεια στην οποία η κεφαλή του μηριαίου οστού έχει τάση να παρεκτοπίζεται έξω από την κοτύλη από την ημέρα της γέννησης.

«Αν το ανακαλύψεις μέχρι 40 ημερών, βάζεις γύψο και όλα μια χαρά. Εμένα οι γιατροί δεν το ανακάλυψαν αμέσως. Το κατάλαβα όταν άρχισα να περπατάω και πόναγα. Έμεινα 5 χρόνια στον γύψο! Ήμουν σε ένα γυψάκι από τη μέση και κάτω. Δεν μπουσούλησα, δεν έτρεξα και όλα τα σχετικά. Ήμουν σε καροτσάκι. Η μαμά μου με μπούκωνε γιατί φοβήθηκε και πάχυνα» εξομολογήθηκε.

Αυτό ωστόσο δεν ήταν το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε η Σοφία μιας και, όπως πρόσθεσε, είχε πρόβλημα και με το στομάχι της.

«Το στομάχι μου ήταν πλαγιαστό, ενώ θα έπρεπε να είναι όρθιο, με αποτέλεσμα να μην δίνει εντολή στον εγκέφαλο ότι χορταίνω. Είχα φτάσει 85 κιλά. Τελικά έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου» δήλωσε και παραδέχτηκε πως τώρα το κορμί της είναι ακριβώς έτσι όπως το θέλει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top