Ζευγάρι ελληνικής showbiz: «Mας ενώνουν η αγάπη μας, το φαγητό, το χιούμορ και το καλό σεξ»

Είναι μαζί δέκα μήνες και δηλώνουν full ερωτευμένοι

Ζευγάρι ελληνικής showbiz: «Mας ενώνουν η αγάπη μας, το φαγητό, το χιούμορ και το καλό σεξ»

​Μπορεί να είναι μαζί μόλις δέκα μήνες, αλλά ο έρωτας τους όσο πάει και… φουντώνει.

Για την Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση ο λόγος, οι οποίοι δηλώνουν ότι αισθάνονται σαν οικογένεια ενώ τους ενώνει η αγάπη τους για το καλό φαγητό.

image1.jpg
Μιλώντας στο "ΕΓΩ Weekly" για τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους, ο σεφ αποκάλυψε πώς την πολιόρκησε αλλά και πότε έγιναν ζευγάρι:

«Δυο εβδομάδες μετά την πρώτη γ��ωριμία μας (γίναμε ζευγάρι). Και επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, ξεκίνησα την πολιορκία με το φαγητό. Τη ρώτησα ποιο είναι το άρωμα της, και όταν μου είπε, δημιούργησα ένα γλυκό με τη γεύση του αρώματός της. Τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους».

pier1.jpg

Τι είναι αυτό όμως που τους ενώνει;

«Η αγάπη μας, το φαγητό, το χιούμορ και το χαμόγελο μας» λέει η Μαριάντα Πιερίδη, με τον σύντροφό της να προσθέτει:

«Και το καλό σεξ».

2350_MARIANTA_PIERIDI_DIMITRIS_KATRIVESIS_622016.jpg

Όσο για το αν σκοπ��ύουν να παντρευτούν;

«Γενικώς έχουμε την έννοια του γάμου διαφορετικά στο μυαλό μας. Δεν νιώθουμε την ανάγκη να πάμε στην εκκλησία και να μας ενώσει ο ιερέας. Αισθανόμαστε ήδη οικογένεια. Κάποια στιγμή θέλουμε να το κάνουμε. Το αφήνω στα χέρια της Μαριάντας» λέει ο σεφ, με την τραγουδίστρια να προσθέτει πως ο σύντροφός της «είναι ένας ευφυής άνθρωπος που με κάνει να αισθάνομαι ηρεμία, εισπράττω την αγάπη του, του αρέσω όπως είμαι. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαι σε κανέναν τομέα της κοινής μας ζωής. Είμαι ο εαυτός μου μαζί το��» λέει η Μαριάντα Πιερίδη.

9798_MARIANTA_PIERIDI_DIMITRIS_KATRIVESIS_2072015.jpg
Μάλιστα δεν κρύβει πως ο γιος της Νικόλας (καρπός του έρωτα της από τον πρώην μουσικό σύντροφό της) υποδέχτηκε τον Δημήτρη «μια χαρά! Αγαπιούνται. Οπότε είναι μαζί, παίζουν πολύ οι δυο τους. Δεν είχα άγχος για τον Δημήτρη διαφορετικά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον γνώριζα στον γιο μου. Ο Νικόλας έχει προτεραιότητα στη ζωή μου και ο Δημήτρης διαθέτει το λεγόμενο πατρικό ένστικτο. Εννοείται ότι δεν αντικαθιστά τον πατέρα του Νικόλα, όμως με συγκινεί ότι και ο Δημήτρης αγαπά τον γιο μου σαν να ήταν δικό του παιδί».
2378_DIMITRIS_KATRIVESIS_MARIANTA_PIERIDI_622016.jpg
9815_MARIANTA_PIERIDI_DIMITRIS_KATRIVESIS_2072015.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top