Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Τσάκωνας

«Πάλευε» με τον καρκίνο ο αγαπημένος ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Τσάκωνας

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 72 ετών ο Κώστας Τσάκωνας.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία του. Πριν πέντε χρόνια υπέστη εγκεφαλικό και τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

1848_KOSTAS_TSAKONAS_19122011.jpg
Πρόσφατα μάλιστα, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση στην ουροδόχο κύστη και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας.

4943_KOSTAS_TSAKONAS_01062007.jpg
Παρόλα αυτά ο ίδιος, μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν το έβαζε κάτω, ενώ, όπως πάντα, ακόμη και τα πιο δύσκολα τα αντιμετώπιζε με χιούμορ.

«Παίζω μπουνιές με τον καρκίνο, τον παλεύω με το γέλιο... Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη ζωή. Άλλωστε τον θάνατο και την Εφορία δεν τα αποφεύγεις» είχε δηλώσει πέρυσι ο ηθοποιός.

4880_KOSTAS_TSAKONAS_01062007.jpg
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, σ��ις 11 στο κοιμητήριο της Αργυρούπολης.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Τσάκωνα

Ο Κώστας Τσάκωνας γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1943 στην Αθήνα. Φοίτησε στη «Δραματική Σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου» του Λεωνίδα Τριβιζά και στη δραματική σχολή «Βεάκη». Η πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε με εντελώς τυχαίο τρόπο σε μια ταινία μικρού μήκους του Κώστα Ζυρίνη.

tsakonas.jpg
Στη συνέχεια έπαιξε σε πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος του στην ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα».

Τα προβλήματα υγείας και η δυσχερής οικονομική του κατάσταση τον οδήγησαν να σκεφτεί να κάνει απεργία πείνας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας το Πάσχα του 2011.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top