Είναι οριστικό:Χάλι Μπέρι και Ολιβιέ Μαρτίνεζ χωρίζουν μετά από δυο χρόνια γάμου και ένα παιδί!

Τρίτη και… «φαρμακερή» για την διάσημη ηθοποιό

Είναι οριστικό:Χάλι Μπέρι και Ολιβιέ Μαρτίνεζ χωρίζουν μετά από δυο χρόνια γάμου και ένα παιδί!

​Προ ημερών σας είχαμε γράψει από το star.gr πως δημοσιεύματα ήθελαν την Χάλι Μπέρι και τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ να χωρίζουν μετά από δυο χρόνια γάμου και ένα παιδί!

Φαίνεται τελικά πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, αφού όλα δείχνουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός για το διάσημο ζευγάρι.

spl783435_001.jpg
Όπως αναφέρει το ΤΜΖ με δημοσίευμα του, το διαζύγιο είναι δεδομένο χωρίς ωστόσο να αναφέρει την αιτία, ενώ το People υποστηρίζει πως ο χωρισμός οφείλεται στο γεγονός ότι η σχέση είχε κάνει πλέον τον κύκλο της.

spl783435_012.jpg
«Ο λόγος δεν ήταν σοβαρός. Απλά δεν πήγαινε άλλο. Πλέον οι δυο έχουν φιλικές σχέσεις, ενώ η Χάλι Μπέρι το έχει πάρει ψύχραιμα» ανέφερε στο «People» άτομο από το περιβάλλον τους.

spl584371_001.jpg

Όσο για το love story του ζευγαριού;

Γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας «Dark Tide». Το 2012 θα μείνει αξέχαστος ο καυγάς του Μαρτίνεζ με τον πρώην σύντροφο της Χάλι Μπέρι, Γκάμπριελ Όμπρι, με τον οποίο ήρθε στα χέρια και κατέληξαν στο νοσοκομείο με τραύματα σε όλο τους το σώμα.

spl587121_001.jpg
Το 2013 το ζεύγος παντρεύτηκε, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους καλωσόρισαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, τον δυο ετών σήμερα Μαθέο, με την Χάλι Μπέρι να χαρακτηρίζει την εν λόγω εγκυμοσύνη έκπληξη, καθώς ήταν το τελευταίο που περίμενε.

spl623046_001.jpg
Να σημειώσουμε τέλος, πως αυτό το διαζύγιο είναι η τρίτη και… «φαρμακερή» για την Χάλι Μπέρι, η οποία το 1990 ήταν παντρεμένη με τον παίκτη του baseball Ντέιβιντ Τζάστις, ενώ το 2000 παντρεύτηκε τον Έρικ Μπένετ.

spl816317_001.jpg
Από την σχέση της με τον Γκάμπριελ Όμπρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την 9χρονη Νάιλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top