Χρήστος Θηβαίος: «Μια οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα»

Επανέρχεται με νέες δηλώσεις μετά το να πάτε «να μαζέψετε λιπάσματα» που είχε πει προ μηνών σε ραδιοφωνική παραγωγό

Χρήστος Θηβαίος: «Μια οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα»

​Ότι μεγάλωσε στο θέατρο και είχε για ��νταντάδες» ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αποκάλυψε ο Χρήστος Θηβαίος σε συνέντευξη του.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, αποκάλυψε πως:

«Αγαπώ πολύ το θέατρο. Γεννήθηκα στο θέατρο. Ο μπαμπάς, η μαμά, ο παππούς και η γιαγιά μου… όλοι εκεί ήταν. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που υπήρχαν στο μπουλούκι και στους διάφορους συναδέλφους των γονιών μου, υπήρχαν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό, ζευγάρια ομοφυλοφίλων οι οποίοι για μένα ήταν οι νταντάδες μου. Με αυτούς τους ανθρώπους μεγάλωσα. Για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ φυσικό. Δεν διαχώριζα ένα ετερόφυλο από ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι».

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, στη συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική παραγωγό τον Ιούλιο, όπου της είχε πει μεταξύ άλλων «να πάτε να μαζέψετε λιπάσματα» προκαλώντας σάλο και αρνητικά σχόλια, ο Χρήστος Θηβαίος είπε:

«Έδωσα απλά μια συνέντευξη μιλώντας πολύ ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μια παρέα με φίλους μου, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε να γίνει θέμα. Θυσιάζω και τσαλακώνω την εικόνα μου μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή τι δεν συνέβη εμένα μου κάνει το ίδιο. Είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου και με όλους όσοι μίλησαν και όμορφα… και άσχημα».

Όταν ρωτήθηκε αν έθιξε τη δημοσιογράφο με τα λεγόμενα του, απάντησε:

«Ο καθένας μας ό,τι πιστεύει ότι παθαίνει, νομίζω πως την πρώτη ευθύνη την έχει ο ίδιος».

Τέλος, τόνισε πως η δήλωση που είχε κάνει ότι “κάποιος μπορεί να ζήσει την οικογένεια του με 5 ή 12 ευρώ”, «είναι προϊόν μοντάζ. Μια οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε κιόλας!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top