Τα «χώνει» άσχημα ο Μουρατίδης: «Όλες οι βίζιτες πήραν εκπομπές και κάνουν τις μανούλες»

«Σε όλα τα ΜΜΕ έχουν καταληφθεί οι θέσεις από αμόρφωτους»

Τα «χώνει» άσχημα ο Μουρατίδης: «Όλες οι βίζιτες πήραν εκπομπές και κάνουν τις μανούλες»

Πυρ κατά… πάντων άνοιξε για ακόμα μια φορά ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος σε συνέντευξη του τα… «έχωσε» στις πρώην βίζιτες που τώρα έχουν δικές τους εκπομπές και το παίζουν μανούλες:

«Όλες οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τώρα τις μανούλες, οι οποίες στο παρελθόν ήταν εξώλης και προώλης, για να μη χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Αυτές διαμορφώνουν την αισθητική του σύγχρονου ανθρώπου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης, λέγοντας πως για όλη αυτά την κατάσταση ευθύνονται:

«Οι δημοσιογράφοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες και η πτώση της αισθητικής και της μόρφωσης. Σε όλα τα Μέσα έχουν καταληφθεί οι θέσεις από αμόρφωτους, ημιατάλαντους και χιλιάδες άλλα κοσμητικά επίθετα που… ας μην τα πω τώρα και δημιουργήσω πάλι…»

Τέλος, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θυμάται τότε που «έκανα δημόσιες σχέσεις σε γραφείο Τύπου στη Μαρινέλλα, έστελνα ένα δελτίο Τύπου και δεν μου το έβαζε καμία εφημερίδα. “Έλα, μωρέ, τήν μπουζουξού” μου λέγανε. Τώρα κατεβάζουν τα βρακιά τους στην πρώτη ημιεπώνυμη, άφωνη. Έλεγα σε ένα περιοδικό: “Θα μου κάνετε εξώφυλλο την Ειρήνη Παππά;”. Μου απαντούσαν: “Γιατί, τι κάνει;”. Τώρα κάνουν εξώφυλλο επειδή μία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top