Πένυ Σκάρου: Είχε πάει να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ και έπεσε πάλι θύμα τροχαίου!

Άνοιξαν οι αερόσακοι και σώθηκε από θαύμα ένα χρόνο μετά το σοβαρό της ατύχημα

Πένυ Σκάρου: Είχε πάει να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ και έπεσε πάλι θύμα τροχαίου!

Μια βόλτα στο ATM προκειμένου να βγάλει χρήματα παραλίγο να αποβεί μοιραία για την Πένυ Σκάρου, η οποία έπεσε για δεύτερη φορά θύμα τροχαίου, ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το μηχανάκι της στην Οδό Πειραιώς (τον Ιούνιο του 2014) και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ένα της πόδι.

5218_ILIAS_PALIOYDAKIS_PENI_SKAROY_6122014.jpg5517_PENI_SKAROY_2962015.jpg
Το τροχαίο σύμφ��να με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη. Η τραγουδίστρια κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο της προς το ΑΤΜ, όταν κάποια στιγμή σταμάτησε σε ένα STOP. Ωστόσο ένα άλλο αυτοκίνητο που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, δεν πρόλαβε να φρενάρει εγκαίρως και τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, άνοιξαν οι αερόσακοι του διθέσιου αυτοκινήτου που οδηγούσε η Πένυ Σκάρου, η οποία ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού είχε κατεβασμένα τα τζάμια και σώθηκε από θαύμα.

9705_PENI_SKAROY_3112014.jpg
Τέλος καλό όλα καλά όμως, αφού πέρα από το σοκ και μερικές γρατζουνιές, η τραγουδίστρια χαίρει άκρας υγείας. Το αυτοκίνητο ωστόσο καταστράφηκε εντελώς.

Χθες το βράδυ μάλιστα, η Πένυ Σκάρου πήγε να δει από κοντά την Ελευθερία Αρβανιτάκη, της οποίας και είναι μεγάλη θαυμάστρια.

Ευδιάθετη και χαρούμενη, όλη νύχτα σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες της Αρβανιτάκη, αφήνοντας πίσω της το σοκ της προηγούμενης εβδομάδας.

Να σημειώσουμε τέλος, πως ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε η Πένυ Σκάρου με αποτέλεσμα οι γιατροί να της ακρωτηριάσουν το ένα πόδι για να της σώσουν την ζωή, πλέον μπορεί να χαμογελά ξανά καθώς φορά ηλεκτρονικό πόδι το οποίο δείχνει απόλυτα φυσικό και την βοηθά πολύ στην καθημερινότητα της.

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top