ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ευγενία Μανωλίδου-«Είχαμε χάσει ένα μωράκι πριν τη γέννηση του Αλκαίου»

ΔΕΙΤΕ την αποκαλυπτική της συνέντευξη στο web TV του Star

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ευγενία Μανωλίδου-«Είχαμε χάσει ένα μωράκι πριν τη γέννηση του Αλκαίου»

Για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και για το νέο μέλος της οικογένειάς της, το γιο της Αλκαίο, μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή του web TV του Star «Ga-Ranti στη μόδα», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε χάσει ένα μωράκι πριν φέρει στον κόσμο τον μικρούλη.

«Τα έχασα όλα τα κιλά. Είχα πάρει 17! Δεν γέννησα φυσιολογικά όπως γέννησα τα άλλα τρία παιδιά, γέννησα με καισαρική και μάλιστα επειδή το μωρό ερχόταν όρθιο με τα πόδια, γέννησα πολύ νωρίτερα» ανέφερε η μουσικός και πρόσθεσε: «Το θέλαμε (το μωρό) και είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε γιατί είχαμε μια ατυχία πριν. Είχαμε χάσει ένα μωράκι, πριν τον Αλκαίο και είχαμε ανησυχήσει κιόλας και ήμασταν πολύ συγκρατημένοι αυτή τη φορά».

3272_EYGENIA_MANOLIDOY_11062015.jpg

Παράλληλα, μίλησε για την κριτική που δέχθηκε, κυρίως στο ξεκίνημα της στην TV λέγοντας: «Αυτό που υπέστην εγώ τα πρώτα χρόνια δεν λέγεται κριτική. Η κριτική ήταν πως ντύνεται, τι φοράει, με ποιον βγαίνει, πως κάθεται, πως μιλάει, πως στήνεται, τα παιδιά της… Αυτό δεν είναι κριτική, αυτό είναι κουτσομπολιό, είναι και άσχημο κουτσομπολιό!»

«Έπαιξε ρόλο που δέχθηκα κριτική επειδή είμαι σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη και συνεχίζει… Πλέον και απροκάλυπτα στη Βουλή γίνεται κάτι και αμέσως αναφέρομαι εγώ ως υποτιμητικό για τον Άδωνι» τόνισε.

Όσον αφορά στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει είπε στις δημοσιογράφους Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη πως «συνεχίζω μόνη μου, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στ��μάτησε στα τέλη Μαΐου γιατί, λόγω της πρωινής εκπομπής, έπρεπε να ταξιδεύει, πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί. Ήταν αδύνατο να είναι και στη ραδιοφωνική εκπομπή αμέσως μετά».

Μάλιστα, όπως υποστήριξε πως τις έχουν κάνει και πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά τις αρνήθηκε όλες! Ωστόσο, όπως είπε έχει ανάγκη να δουλέψει!

«Μου έχουν προτείνει καθημερινή εκπομπή και πρωινή και απογευματινή και βραδινή. Εγώ δεν μπορώ να κάνω καθημερινή εκπομπή, γιατί θα τινάξω το σπίτι μου στον αέρα» είπε.

«Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να δουλέψω, αλλά περισσότερο ανάγκη έχω να νιώθω ισορροπία, εγώ και τα παιδιά μου. Με πολύ λιγότερα θα περάσουμε…Δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα, χρωστάμε όπως χρωστάει όλος ο κόσμος. Έχουμε κάνει τις δόσεις που έπρεπε να κάνουμε, δεν έχω την πολυτέλεια να μην δουλεύω, να κάτσω πίσω και να πω κάποιος θα πληρώνει για μένα» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top