Με καρκίνο διαγνώστηκε πρωταγωνιστής του «Harry Potter»!

Τι ανακοίνωσε ο ίδιος για την ασθένειά του

Με καρκίνο διαγνώστηκε πρωταγωνιστής του «Harry Potter»!

​Το ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας ανακοίνωσε ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς παγκοσμίως, ο Τζον Χαρτ, που, μεταξύ άλλων, είδαμε στο «Μαντολίνο Του Λοχαγού Κορέλι» και τις ταινίες «Harry Potter»!

xarisp.jpg
(Ο ηθοποιός στο «Harry Potter», όπου είχε το ρόλο του Ολιβάντερ)

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με καρκίνο στο πάγκρεας, σε πρώιμο στάδιο. Υποβάλλομαι σε θεραπεία και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, όπως και οι γιατροί μου», αναφέρει ο 75χρονος ηθοποιός, σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Press Association, τονίζοντας πως δε θα σταματήσει τις επαγγελματικές του ασχολίες (πρόσφατα ολοκλήρωσε τις θεατρικές του παραστάσεις στο Λονδίνο και τώρα ηχογραφεί ένα μυθιστόρημα για το BBC).

nicolas_cage_john_hurt_penelope_cruz_captain_corelli's_mandolin_001.jpg
(Με τους Νίκολας Κέιτζ και Πενέλοπε Κρουζ στο «Μαντολίνο Του Λοχαγού Κορέλι»)

Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1940, ο Τζον Χαρτ είναι ένας από τους Βρετανούς ηθοποιούς με παγκόσμια καριέρα. Στα σχεδόν 40 χρόνια της πορείας του έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που άφησαν εποχή, όπως «Το Εξπρές Του Μεσονυχτίου», «V for Vendetta» και «Alien», έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ τον περασμένο Γενάρη χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

john-hurt-bafta.jpgMemorial+Service+Held+Sir+Richard+Attenborough+tWQmRdi5ZDRl.jpg

Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός μετρά τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια και δύο παιδιά, αλλά και μία τραγωδία: η επί 15 χρόνια σύντροφός του, το μοντέλο Μαρί Λιζ Βολπελιέ - Πιερό, με την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί, έπεσε σε κώμα και ξεψύχησε μετά από ατύχημα με άλογο, το 1983, κατά τη διάρκεια βόλτας μαζί του!

John+Hurt+Anwen+Rees+Meyers+Tinker+Tailor+LN0X3UX7IFQl.jpg
(Mε τη νυν -τέταρτη κατά σειρά- σύζυγό του, στο φεστιβάλ Βενετίας του 2011)

Στο παρελθόν, ο καταξιωμένος ηθοποιός δεν είχε κρύψει την αγάπη του για το αλκοόλ, το οποίο έκοψε όταν προέκυψε πρόβλημα υγείας. Όπως είχε εξομολογηθεί, έπινε έως και επτά μπουκάλια κρασί την ημέρα, ενώ σταμάτησε όταν ο γιατρός του είπε πως, είτε θα συνεχίσει να πίνει, είτε θα πεθάνει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top