ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Μαριέλλα Σαββίδου: «Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο σε τροχαίο»

Η πρωταγωνίστρια της "Εθνικής Ελλάδος" για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το φρικτό τροχαίο των γονιών της!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Μαριέλλα Σαββίδου: «Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο σε τροχαίο»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της έκανε η Μαριέλλα Σαββίδου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε όλοι από το σήριαλ «Εθνική Ελλάδος».

7796_KAPOYTZIDIS_PAPOYTSAKI_KARIDI_MIXAIL_SAVIDOY_1022015 (1).jpg
Όπως εξομολογήθηκε, οι γονείς έπεσαν θύματα ενός φρικτού τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα ο πατέρας της να χάσει το μισό του πρόσωπο!

Όλα συνέβησαν, όπως είπε, «στη Βέροια, σε έναν κεντρικό άξονα συγκρού��τηκαν μετωπικά με μεθυσμένο οδηγό, που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ήταν πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έκαναν και οι δύο πολλές επεμβάσεις. Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο και έπρεπε να κάνει πλαστική αναδόμησης. Ήταν κομβικό αυτό το ατύχημα, γιατί εξαιτίας του συνέβησαν κάποια πράγματα που καθόρισαν τη ζωή μου».

image.jpg
«Οι γονείς μου έπρεπε να κάνουν πολλαπλές εγχειρήσεις. Η μαμά μου είχε σπάσει διάφορα σημεία στη σπονδυλική της στήλη και δεν μπορούσε ούτε να μας σηκώσει ούτε να μας αλλάξει. Γι' αυτό έπρεπε να φέρουν μια γυναίκα στο σπίτι, για να μας φροντίζει. Επειδή, λοιπόν, δεν έβρισκαν κάποια από την Κύπρο, έφεραν μία από τη Γαλλία, λόγω και των γαλλικών σπουδών της μαμάς. Έτσι κι εγώ, από μικρή αισθάνθηκα τα γαλλικά σαν μητρική μου γλώσσα, αφού ήμουν η διερμηνέας της νταντάς μου, που δεν καταλάβαινε ελληνικά» πρόσθεσε.

Το δυσάρεστο γεγονός βέβαια την ωρίμασε. «Με ωρίμασε πιο γρήγορα και πολύ νωρίς. Γιατί ήμουν η μεγάλη αδελφή και σε ηλικία 4 ετών, που συνέβη το ατύχημα, είπα στον εαυτό μου: “Τώρα είμαστε εγώ και η αδελφή μου και πρέπει να την προστατέψω”. Σκέψου, ως μεγαλύτερη έλεγα στην αδελφή μου να βάλει τη ζακετούλα της και θύμωνα. Και ήμουν μόλις 5 χρονών. Ήταν αστείο και συγκινητικό.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top