Ο Φιλιππίδης παίρνει θέση ��την κόντρα Ρουβά-Διαβάτη: «Έχει δίκιο η Χρυσούλα»

«Για τον Σάκη Ρουβά, είπαμε ότι αν αποφασίσει κανείς να κάνει ό,τι θέλει, ας μας το πει και αυτός»

​Με το… γάντι έσφαξε ο Πέτρος Φιλιππίδης τον Σάκη Ρουβά, παίρνοντας σαφώς θέση υπέρ της Χρυσούλας Διαβάτη, η οποία υποστήριξε πως «θα ��πρεπε να υπάρχει αστυνομία αρχαίου θεάτρου» όταν έμαθε πως ο Σάκης Ρουβάς θα λάβει το βραβείο «Αρχαίου Δράματος».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα fm», o ηθοποιός υποστήριξε την συνάδελφο του, λέγοντας:

«Η κυρία Διαβάτη έχει δίκιο. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός, η οποία έχει παίξει και έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο θέατρο και έχει αφιερώσει πραγματικά τη ζωή της σ’ αυτό.

Το πάθος και η ενέργειά της και ο τρόπος με τον οποίο έχει παίξει οποιοδήποτε είδος είναι εξίσου σημαντικό και μιλάει με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο πάθος και πρέπει να την καταλάβουμε. Πονάει γι’ αυτό.

Resizer (2).jpg
Ο καθένας, όπως έχουμε γίνει σήμερα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και αυτό διεκδικεί. Να το πούμε αυτό, ας κάνει ό,τι θέλει καθένας. Το τελικό κριτήριο είναι ο κόσμος.

Φτάνει να μην καθοδηγείται, να μην παραπλανάται. Για τον Σάκη Ρουβά, είπαμε ότι αν αποφασίσει κανείς να κάνει ό,τι θέλει, ας μας το πει και αυτός.

Το αν έπρεπε να βραβευθεί, είναι θέμα επιτροπής. Δεν θα ήμουν, όμως, σε καμία επιτροπή και ας πούμε ότι έχω μετανιώσει και για καθένα βραβείο που έχω πάρει.

Δεν θα ήθελα και συνεχίζω να πισ��εύω ότι τα βραβεία δεν είναι σημαντικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Διαβάτη - Ρουβά: απίστευτες ατάκες!

Τα «έχωσε» και στον Αρναούτογλου η Διαβάτη για Ρουβά: «Αν δεν ήταν αυτό, δεν θα με καλούσατε!»

Διαβάτη: «Τι είναι ο Λιγνάδης; Έκανε και η μύγα κ*λο;»


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top