Αντιδρούν οι celebrities στα όσα είπε η Διαβάτη για τον Σάκη Ρουβά

Τι λένε Σεφερλής, Πωλίνα, Τζένη Μπότση, Τζώνη Καλημέρης;

Αντιδρούν οι celebrities στα όσα είπε η Διαβάτη για τον Σάκη Ρουβά

​Μετά τη φραστική επίθεση που έκανε η Χρυσούλα Διαβάτη στο Σάκη Ρουβά την βραδιά των βραβείων «Κάρολος Κουν», ήρθε και η ώρα των celebrities να αντιδράσουν!

Ο Τζώνη Καλημέρης, ο ισχυρός άντρας των media πήρε το μέρος του Σάκη χαρακτηρίζοντας όλο αυτό που έγινε, άδικο για εκείνον: «διαφωνώ με τη διαφωνία της Χρυσούλας Διαβάτη αν και τη θεωρώ εξαιρετική ηθοποιό. Δεν υπάρχει άβατο. Πιστεύω πως όπως ένας ηθοποιός μπορεί να ανέβει σε μία θεατρική σκηνή και να τραγουδήσει έτσι και ένας τραγουδιστής μπορεί να ανέβει και να παίξει. Ήταν πολύ άδικη η επίθεση στο πρόσωπο του Σάκη.»

Και άνθρωποι όμως που βρίσκονται χρόνια στο χώρο της υποκριτικής έχουν αντίθετη άποψη με τη συνάδελφό τους Χρυσούλα Διαβάτη!

«Για όλα υπάρχει χώρος. Και στο δικό μας θεατρικό είναι η Ρέα Τουτουνζή η οποία προέρχεται από το χώρο του modeling. Αν καταφέρνει και παίζει καλύτερα από εμάς τότε μπράβο της» είπε η Ταμίλα Κουλίεβα, ενώ η Τζένη Μπότση θύμισε πως ο Σάκης Ρουβάς έχει πτυχίο υποκριτικής: «ο Σάκης αυτό που κάνει το κάνει σοβαρά. Έχει σπουδάσει ηθοποιός στην Αμερική. Έχει πτυχίο υποκριτικής»

Έξαλλη με την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Σάκης έγινε και η τραγουδίστρια Πωλίνα: «οι άνθρωποι που είναι ταλαντούχοι μπορούν να διεκδικούν βραβεία, θέσεις και ό, τι θέλουν. Και στο τραγούδι πολλοί ατάλαντοι ηθοποιοί βρίσκονται και κάνουν πως τραγουδάνε. Ο Ρουβάς για να πήρε αυτό το βραβείο σημαίνει πως η παρουσία του ήταν λαμπερή.»

Ο Μάρκος Σεφερλής από την άλλη κράτησε μια πιο ουδέτερη στάση! «Από το καλοκαίρι που ακούστηκε ότι θα παίξει στις Βάκχες έγινε ένα σούσουρο "μα πως είναι δυνατόν" , δεν είδα την παράσταση δεν έχω άποψη. Η Χρυσούλα από την άλλη έχει μία ιστορία στο θέατρο, έχει καταθέσει την ψυχή της... Ήταν λογική η αντίδρασή της... Ο καθένας εκφράζεται με όποιο τρόπο θέλει, αν βέβαια είναι καλός το αποδεικνύει το ίδιο το σανίδι ή ο ίδιος ο χώρος τον οποίο επιδίδεται ο καθένας.»!

Τη γνώμη της εξέφρασε και η Έλενα Τσαβαλια: «εγώ πιστεύω πως κάποιος που μπορεί να βρίσκεται στο σανίδι ή σε κάποιο άλλο μέσο, εξυπηρετεί την υποκριτική τέχνη, με τις γνώσεις του, όπως είναι η κυρία Διαβάτη, και με το ταλέντο του φυσικά και κάποιος άλλος σαφώς με το ταλέντο του και με τη ψυχή του, όπως είναι ο κύριος ο Ρουβάς... Πιστεύω όποιον αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα. Έχουν υπάρξει και σπουδαιότατοι ηθοποιοί στο χώρο που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική... Νομίζω ότι κάπου στη μέση υπάρχει η χρυσή οδός.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top