Τα «μαζεύει» η Διαβάτη για τον Ρουβά: «δεν είπα προσωπικά για κανέναν»

Πώς δικαιολόγησε το ξέσπασμά της στα βραβεία «Κάρολος Κουν»

Τα «μαζεύει» η Διαβάτη για τον Ρουβά: «δεν είπα προσωπικά για κανέναν»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η Χρυσούλα Διαβάτη: μετά το ξέσπασμά της κατά του Σάκη Ρουβά που πήρε το βραβείο αρχαίου δράματος στα «Κάρολος Κουν», η ηθοποιός αναδιπλώθηκε, τονίζοντας ότι δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε κανέναν!

Την ώρα που οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων, η Χρυσούλα Διαβάτη είπε στην ιστοσελίδα enikos: «πρέπει να υπάρχει αστυνομία θεάτρου έτσι όπως έχει καταντήσει, αυτό είπα. Δεν είπα προσωπικά για κανέναν. Είπα και πολύ πριν τα πάρει τα βραβεία ο Σάκης Ρουβάς. Εγώ μίλησα γενικά για το θέατρο, για την κατάντια στον τόπο μας. Ισοπέδωσαν τα πάντα. Έπαψαν να υπάρχουν αξίες και τα έκαναν όλα ίδια γιατί τους συνέφερε. Γιατί έτσι θα οδηγούσαν τον τόπο σε αυτό το σημείο που είναι τώρα, της αποβλάκωσης, τον Έλληνα».

«Εγώ με τον Ρουβά δε τα βάζω. Ο Ρουβάς τη δουλειά του κάνει και καλά κάνει. Εγώ τα βάζω με αυτούς που αποφασίζουν για αυτά τα πράγματα. Πως μπορείς να τα κάνεις όλα ίδια; Είναι δυνατόν; Τον έβαλαν και έπαιξε τον Διόνυσο. Ε και; Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα, όλοι μπορούν να είναι ηθοποιοί; Όλοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τη δικιά μου; Εγώ δε το δέχομαι αυτό», είπε η ηθοποιός, που, μάλλον, ξέχασε ότι πολλοί συνάδελφοί της κάνουν άλλες δουλειές, όπως για παράδειγμα εκείνες του τραγουδιστή και του παρουσιαστή…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top