ΑΥΤΟΣ είναι ο επιχειρηματίας που πέταξε τραπέζι στον Αντώνη Ρέμο!

Μάθετε τα πάντα για αυτόν

ΑΥΤΟΣ είναι ο επιχειρηματίας που πέταξε τραπέζι στον Αντώνη Ρέμο!

​Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένα τραπέζι εκσφενδονίζεται στην πίστα του «Διογένης Studio» την ώρα που ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευε το τραγούδι «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια».

Στην αρχή ο Αντώνης Ρέμος έμεινε για λίγο άφωνος, όμως μετά σταμάτησε το τραγούδι και είπε:

«Ποπό! Ένα παλιόπαιδο... Ποιος το έκανε;» και μόλις τον εντόπισε στα πρώτα τραπέζια πρόσθεσε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μ..., αλλιώς θα σου είχα πει μεγάλη μ... να ξέρεις. Αλλά μην το ξανακάνεις, άμα δεν το αντέχεις μην το πίνεις, δεν κάνει».

Στην συνέχεια το προσωπικό του μαγαζιού ανέβηκε στην πίστα για να μαζέψει το τραπέζι και ο Αντώνης συνέχισε να τραγουδά…

7033a9d93c1ef646ac25401833309411_4098.jpg

Ποιος όμως είναι ο άνδρας που μεράκλωσε τόσο σε σημείο να πετάξει ολόκληρο τραπέζι;

thano.jpg
Στον γάμο του με τον κουμπάρο του, πρίγκηπα Νικόλαο

Σύμφωνα με το protothema, είναι ο Νάσος Θανόπουλος, επιχειρηματίας και κουμπάρος με τον πρίγκιπα Νικόλαο.

Γεννημένος το 1967, μεγάλωσε στην Αθήνα και το 1982 μετακόμισε (μαζί με την οικογένειά του) στο Λονδίνο. Σπούδασε στο ελληνοαγγλικό κολέγιο του Λονδίνου, το οποίο είχε ιδρύσει ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος, προκειμένου να σπουδάσουν εκεί οι δύο γιοι του Παύλος και Νικόλαος. Σπούδασε στην Αμερική.

O Νάσος Θανόπουλος περιτριγυρίζεται από γαλαζοαίματους: είναι νονός του Οδυσσέα-Κίμωνα, γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ενώ κουμπάρος έγινε και με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο, μιας και ο πρίγκιπας Νικόλαος τον πάντρεψε με την Νάσια Παναγιωτάκη, το 2010, λίγες εβδομάδες πριν ανέβει και ο ίδιος ο πρίγκιπας τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τατιάνα Μπλάτνικ εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι.

Είναι ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος και εκπρόσωπος του χρηματοοικονομικού οργανισμού Morgan Stanley στην Ελλάδα,. Ζει στο Λονδίνο και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, ενώ στο παρελθόν έχει εμπλακεί και με το χώρο του ποδοσφαίρου όταν μετείχε στην διοίκηση της «παλιάς» ΑΕΚ.

thano1.jpg
Με τη σύζυγό του, Νάσια Παναγιωτάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top