Λιβιεράτος για Ασκητή: «Είναι ένας αγ@@@@@ς, πανίβλακας και λέει παπ@@@ς»

«Είναι ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση»

​Ποιος είδε τον Λάμπη Λιβιεράτο και δεν τον φοβήθηκε μετά την χθεσινή προβολή της συνέντευξής που έδωσε στην πρωινή εκπομπή «Mega με μια».

Ο τραγουδιστής που είχε να βγει στην τηλεόραση τρία χρόνια, δήλωσε για την κατάθλίψη την οποία βίωσε, πως «για μένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρω��οι».

Στη συνέχεια όμως, στην εκπομπή βγήκε ο Θάνος Ασκητής, ο οποίος σχολίασε την συνέντευξη, λέγοντας:

«Η κατάθλιψη είναι νόσος. Μην πούμε ότι η κατάθλιψη είναι μια ψυχολογική περίοδος της ζωής μας. Άλλο η θλίψη που μπορεί να περάσουμε ένα φεγγάρι στην ζωή μας, και άλλο η κατάθλιψη. Είναι ασθένεια, έχει πολλές φορές κληρονομικά δρώμενα, έχει βιολογικές διαταραχές στον εγκέφαλο, και θέλει φάρμακα».

Αυτά άκουσε και ο τραγουδιστής, ο οποίος του «τα έχωσε» μέσω Facebook, λέγοντας:

«Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π@@@@@@@@ς. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ@@@ος χρόνια ότι κατάθλιψη είναι η αρρώστια! Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια και ότι άρρωστος είναι μάλλον αυτός και το καλύτερο που έχει να κάνει έιναι κάτσει σπίτι του και να τον π@@@@@ μέχρι να ξεσπάσει!».

Το εν λόγω post κατέβηκε μετά από λίγο από τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο οποίος επανήλθε με ένα νέο κείμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κατέβασα το προηγούμενο post επειδή τα σχόλια του δήθεν επιστήμονα που ανέφερα μου μεταφερθήκαν και δεν τα είδα ο ίδιος. Εμμένω όμως στην άποψή μου γι αυτόν γιατί πιστεύω(κατά τη γνώμη μου πάντα) ότι λέει γενικότερα μεγάλες π@@@@ς και επιμένω ότι η κατάθλιψη ΔΕΝ είναι αρρώστια, είναι μια ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος κάτω από πιέσεις ή δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στο περιβάλλον του ή ακόμα και στην ίδια του τη σκέψη. Αντι��ετωπίζεται όμως και ο καθένας μπορεί να βγει από αυτό αν το θελήσει και ο ΙΔΙΟΣ κάποια στιγμή! Δεν είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ και συνήθως συμβαίνει στα πιο αγνά και ευαίσθητα άτομα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω....αλλά έτσι γίνεται συνήθως. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!Θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ!»
libieratos.jpg

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top