«Μυστήριο» με την μετανάστευση Κουρκούλη-Κελεκίδου στην Αυστραλία-Από μέρα σε μέρα γονείς

Με τον χώρο της εστίασης ετοιμάζεται να ασχοληθεί ο τραγουδιστής

«Μυστήριο» με την μετανάστευση Κουρκούλη-Κελεκίδου στην Αυστραλία-Από μέρα σε μέρα γονείς

​Στην Αυστραλία έχουν μετακομίσει από το καλοκαίρι Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, από μέρα σε μέρα.

Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ο πατέρας της τραγουδίστριας, λέγοντας πως «είναι πολύ χαρούμενη στην Αυστραλία.Έχει τον άντρα της, το παιδάκι της και την αδερφή της μαζί», ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ενημερωθεί για το πότε θ�� έρθουν.

0025_KELI_KELEKIDOY_NIKOS_KOYRKOYLIS_612014.jpg
Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου, μένουν στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, ενώ ο τραγουδιστής δεν ασχολείται καθόλου με το τραγούδι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει νέες επιχειρηματικές κινήσεις στον χώρο της εστίασης.

0813_KOYRKOYLIS_KELEKIDOY_07122012.jpg
Σύμφωνα με τον Τ. Μιαούδη (Πρ. Αδελφοποίησης Καλύμνου-Αυστραλίας), ο Νίκος Κουρκούλης κάνει πολύ καλή παρέα με τον πλούσιο επιχειρηματία Τζον Χαλίκο, ο οποίος «δίνει πολλά λεφτά για να διασκεδάζει τους φίλους του αλλά και την Ελληνική ομογένεια. Έχει επικοινωνία με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, ενώ εκείνος ήταν που τον κάλεσε να πάει στην Αυστραλία για όσο θέλει».

Όσο για τον γιο του ζευγαριού; Ο μικρός Θανάσης, πηγαίνει σε ελληνικό σχολείο, μαθαίνει παραδοσιακούς χορούς και ανυπομονεί για την άφιξη της αδερφούλας του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top