Πένυ Σκάρου: «Τα χρήματα από τη συναυλία δεν φτάνουν ούτε για το ένα νύχι του τεχνητού ποδιού»

«Στεναχωρήθηκα αλλά θα τα βγάλω πέρα μόνη μου»

Πένυ Σκάρου: «Τα χρήματα από τη συναυλία δεν φτάνουν ούτε για το ένα νύχι του τεχνητού ποδιού»

«Ψίχουλα» μαζεύτηκαν τελικά στη συναυλία αλληλεγγύης για την Πένυ Σκάρου στον Βοτανικό μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το καλοκαίρι στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα της πόδι κάτω από το γόνατο.

Η 29χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» για να τη στηρίξουν, ώστε τα έσοδα να διατεθούν στην αγορά τεχνητού μέλους για την κινητική της αποκατάσταση. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι περίμεναν.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε για την οικονομική στήριξη της νεαρής καλλιτέχ��ιδος ήταν μόλις 1.000 ευρώ!

«Δεν φτάνουν ούτε για το ένα νύχι του τεχνητού ποδιού» ανέφερε η ίδια με χιουμοριστικό ύφος!

Αν και στη συναυλία συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε ώστε να μαζευτεί το απαραίτητο ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες, κόπηκαν 800 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 8 ευρώ το καθένα και απέδωσαν ένα ποσό της τάξης των 6.000 ευρώ περίπου. Από τα χρήματα αυτά αφαιρέθηκαν διάφορα έξοδα, (ηχολήπτες, σεκιούριτι, κόστος για τις αφίσες, αμοιβές διοργανωτών) με αποτέλεσμα να μείνουν στο τέλος μόνο 1.000 ευρώ!

«Για εμένα η βραδιά πέτυχε καλλιτεχνικά και ευχαριστώ πολύ όλους τους καλούς συναδέλφους και φίλους μου που ήρθαν για να με τιμήσουν και να τραγουδήσουν μαζί μου. Η εκδήλωση ήταν άψογη, εγώ τραγούδησα, χόρεψα, έπαιξα τουμπερλέκι και το ευχαριστήθηκα πολύ» είπε και πρόσθεσε: «Όσο και να με στεναχώρησε στην αρχή, σήμερα λέω πως δεν πειράζει, θα τα βγάλω πέρα μόνη μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top