Σχέση εξ' αποστάσεως έχουν ο Μιχάλης των Stavento και η Ήβη Αδάμου

Τι λέει για αυτό ο τραγουδιστής;

Σχέση εξ

​Μπορεί η απόσταση να τους χωρίζει, μιας και εκείνος έχει μετακομίσει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξανδρούπολη ενώ εκείνη βρίσκεται στην Αθήνα, η αγάπη όμως τους ενώνει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη των Stavento και την Ήβη Αδάμου που μπορεί να έχουν σχέση εξ' αποστάσεως είναι ωστόσο πιο ερωτευμένοι από ποτέ: «Δεν υπάρχει μειονέκτημα που είμαστε μακριά. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Ανεβοκατεβαίνουμε. Μία έρχεται εκείνη μία πάω εγώ» διευκρίνησε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Μία»

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως κρίνει ο ένας τις επαγγελματικές επιλογές του άλλου, όχι όμως με την ιδιότητα του κριτή αλλά του ανθρώπου που είναι δίπλα σου και σου λέει τη γνώμη του.

Εκτός από τα προσωπικά του, ο τραγουδιστής είναι σε καλή φάση και στα επαγγελματικά, αφού και για δεύτερη χρονιά θα τον βλέπουμε στη θέση του κριτή στο «The Voice»: «περάσαμε καλά πέρυσι, όπως θα περάσουμε και φέτος. Τα άλλα θα τα δείτε δε θα σας τα πω»

Ασχολίαστη δεν άφησε και τη συνέντευξη που είχε δώσει ο περσινός βοηθός του στο «The Voice», Δήμος Αναστασιάδης και στην οποία όπως σας είχαμε ενημερώσει, ανέφερε πως δε θα συμμετέχει φέτος στο show.

Tι απάντησε ο Μιχάλης των Stavento; «Δεν είναι απαραίτητο πως κάποιος επειδή ήταν πέρισυ θα είναι και φέτος. Δεν έχω συζητήσει κάτι μαζί του. Ούτως ή άλλως αυτό με τους βοηθούς γίνεται στο δεύτερο μέρος, στα battles, και αργεί» επισήμανε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top