Λιώνει για τον αρραβωνιαστικό της η Λέιντι Γκάγκα: «Είναι ο μόνος που κλαίει όταν τραγουδάω»

Περήφανη για τον αρραβωνιαστικό της και την υποστήριξή του, η 29χρονη σταρ

Λιώνει για τον αρραβωνιαστικό της η Λέιντι Γκάγκα: «Είναι ο μόνος που κλαίει όταν τραγουδάω»

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Στην Λέϊντι Γκάγκα και τον Τέϊλορ Κίνεϊ αναφερόμαστε, οι οποίοι όπως σας έχουμε ήδη γράψει από το star.gr, αρραβωνιάστηκαν σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

spl819554_003.jpg
Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, είναι ιδιαίτερα «δεμένο», παρά τα μεγάλα χρονικά διαστήματα που περνάνε χωριστά, λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Μάλιστα η 28χρονη σταρ κάθε φορά που η κουβέντα πάει στον αρραβωνιαστικό της, δεν κρύβει πόσο περήφανη νιώθει για εκείνον,και για την υποστήριξη που της παρέχει.

spl836210_003.jpg

Μιλώντας στους «Times 2», η Λέιντι Γκάγκα δήλωσε:

«Αυτό που με κάνει τόσο ευτυχισμένη με τον Τέϊλορ, είναι το πόσο πολύ με αγαπάει, εσωτερικά και εξωτερικά. Με υποστηρίζει πολύ σε ο,τι κι αν κάνω. Είναι ο πρώτος άνδρας μέχρι στιγμής από όσους είχα, ο οποίος όταν τραγουδάω on stage, κλαίει. Αυτό σημαίνει περισσότερα από το οτιδήποτε άλλο για μένα».

spl835694_003.jpg
Και μπορεί κάθε φορά όλοι να επικεντρώνονται στις εκκεντρικές της εμφανίσεις, όχι όμως και ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος όπως λέει η ίδια, «είναι ολότελα τυφλός απέναντι στον τρόπο με τον οποίο ντύνομαι και κυκλοφορώ. Αυτό είναι μέρος της δημιουργικής μου διαδικασίας. Εκείνος με γνωρίζει ως ένα απλό κορίτσι με καταγωγή από Αμερική και Ιταλία, που έχει ανατραφεί με συγκεκριμένο τρόπο από τους γονείς του».

spl835694_005.jpg
Τέλος, έστειλε και το δικό της μήνυμα για την σκοτεινή πλευρά της μουσικής βιομηχανίας, θέλοντας να αφυπνίσει όλα τα κοριτσάκια που θέλουν να κάνουν καριέρα.

Για την ακρίβεια, η εκκεντρική σταρ είπε πως στο χώρο του θεάματος, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα, υπήρξαν πολλοί άντρες που θέλησαν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά ώστε να την προωθήσουν. Μιλώντας για «απαίσιες εμπειρίες», τόνισε πως «η βιομηχανία της ποπ είναι γεμάτη από καρχαρίες, και αν θες να τα καταφέρεις, τότε πρέπει να σταθείς μόνη στα πόδια σου».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top