«Πόλεμος» Dsquared2 - Ρονάλντο για τις ζημιές στην βίλα στη Μύκονο!

Άφωνοι οι σχεδιαστές όταν είδαν τι άφησε πίσω του ο ποδοσφαιριστής

«Πόλεμος» Dsquared2 - Ρονάλντο για τις ζημιές στην βίλα στη Μύκονο!

Κρόσια έγιναν τα νεύρα των Dsquared2 όταν αντίκρισαν την κατάσταση στην οποία άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο την βίλα στην οποία πέρασε τις διακοπές του στη Μύκονο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ τους παρά τη φιλία που τους συνδέει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εκπομπής «Enquête Exclusive», ο Ντιν και ο Νταν κατέφτασαν στη βίλα λίγες ώρες αφότου την εγκατέλειψε ο Ρονάλντο, ο οποίος, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, άφησε πίσω του… συντρίμμια.

ronaldo-villa-mykonos.jpg

«Είναι λίγο ακατάστατα. Ο πρώην ένοικος μόλις ��φυγε», ακούγεται να λέει στο βίντεο της εκπομπής ο υπεύθυνος της βίλας στους Dsquared2, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους: η βίλα, με κόστος ενοικίασης 30.000 ευρώ την εβδομάδα, ήταν κυριολεκτικά αχούρι!

ronaldo-villa-mykonos13.jpg

Φανερά εκνευρισμένοι, οι σχεδιαστές αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν σε γνωστό στέκι του νησιού, ζητώντας από τον υπεύθυνο της βίλας να καθαριστεί και να τους παραδοθεί στην εντέλεια, όπως δηλαδή όφειλε να είναι.

ronaldo-villa-mykonos1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντιν και ο Νταν συναντήθηκαν με τον Ρονάλντο και είπαν δυό λογάκια, λίγο πριν εκείνος αναχωρήσει από το νησί!

DAN CATEN CRISTIANO RONALDO E DEAN CATEN-kh9H--305x458@Gazzetta-Web_mediagallery-page.jpg

Μάλιστα, σε βίντεο του «Mykonos LiveTV», ο ποδοσφαιριστής και οι σχεδιαστές καταφτάνουν μαζί στο αεροδρόμιο, ενώ πηγές επισημαίνουν πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη, αποκαλύπτοντας ότι στο εν λόγω σπίτι έμεναν κυρίως ο μάνατζερ, ο φυσικοθεραπευτής και δύο φίλοι του, καθώς εκείνος είχε νοικιάσει κι άλλο πολυτελές οίκημα στη Μύκονο!

Δείτε στο βίντεο πώς αντέδρασαν οι Dsquared2 όταν είδαν την βίλα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top