Ε. Αραβανή: «Θέλω ο Ηλίας να γονατίσει και να μου δώσει μονόπετρο»

Πότε σχεδιάζουν να παντρευτούν τα παιδιά;

Ε. Αραβανή: «Θέλω ο Ηλίας να γονατίσει και να μου δώσει μονόπετρο»

​Για τον έρωτά της με τον Ηλία Βρεττό και το ενδεχόμενο να τους δούμε σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πώς θέλει να της κάνει πρόταση ο καλός της και δηλώνει κορίτσι… παραδοσιακό.

aravani1.jpg

«Δεν έχουμε συζητήσει με τον Ηλία το ενδεχόμενο του γάμου. Θέλω όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος, ο Ηλίας να μου κάνει την παραδοσιακή πρόταση γάμου. Μέχρι και να γονατίσει θέλω για να μου δώσει το μονόπετρο», είπε.

Μάλιστα αν και δεν έχουν ορίσει ημερομηνία, εκείνη στέλνει τα μηνύματά της στον καλό της, λέγοντας ότι θα ήθελε να παντρευτεί σύντομα.

aravani2.jpg

«Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδί σύντομα. Είμαι 28 χρονών και δεν θέλω να έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας από το παιδί μου. Φαντάσου ότι η μητέρα μου με γέννησε όταν ήταν 19 χρονών. Επειδή όμως ε��μαι παιδί χωρισμένων γονιών θέλω να γίνουν όλα σωστά. Τα σκαλιά της εκκλησίας κάποια στιγμή στο μέλλον ελπίζω και εύχομαι να τα ανέβω. Πότε θα γίνει αυτό πραγματικά δεν ξέρω, αλλά θα το μάθετε. Δεν θα το κρατήσουμε κρυφό με τον Ηλία», τόνισε.

aravani3.jpg

Όσο για το τι ήταν αυτό που την τράβηξε στον τραγουδιστή;

aravani4.jpg

«Είδα από την αρχή ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν την έχει ψωνίσει, κι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι στο χώρο. Επίσης αξιολόγησα το γεγονός ότι ερωτεύτηκε την Ευαγγελία και όχι την Αραβανή. Στη διάρκεια της σχέσης μας ανακάλυψα ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία αναφοράς, υπάρχει χημεία μεταξύ μας και το σημαντικότε��ο ηρεμούμε μαζί και μπορούμε να συνεννοηθούμε», απάντησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top