Γιώργος Θεοφάνους: «τα 400.000 ευρώ των συναυλιών δεν ήταν για μένα»

Τι λέει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για τις απαιτήσεις που προκάλεσαν σάλο

Γιώργος Θεοφάνους: «τα 400.000 ευρώ των συναυλιών δεν ήταν για μένα»

​To ότι ζήτησε 400.000 ευρώ για συναυλίες μνήμης στην Κύπρο, αλλά όχι ως δική του αμοιβή, επισημαίνει ο Γιώργος Θεοφάνους, απαντώντας πρώτη φορά ευθέως για τις οικονομικές απαιτήσεις που προκάλεσαν σάλο!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, με αφορμή τα 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή, στις αρχές Φεβρουαρίου ο μουσικοσυνθέτης πρότεινε στην κυπριακή κυβέρνηση να παρουσιάσει μια μουσική παράσταση με τίτλο «Χαίρε Κύπρος», με την συμμετοχή τραγουδιστών, ηθοποιών, χορωδιών και της συμφωνικής ορχήστρας του νησιού.

«Για να το διευκρινίσουμε και αυτό και το θέμα να κλείσει εδώ, η αμοιβή δεν ήταν για μένα. Τα χρήματα αυτά που ακούστηκαν ήταν για πέντε παραστάσεις, για 250 άτομα που θα ήταν επάνω και πίσω από τη σκηνή, για όλους τους συντελεστές, εκτός από εμένα. Εγώ προσωπικά, ως Γιώργος Θεοφάνους, και σου μιλάω ειλικρινά, δεν πήρα και δεν θα έπαιρνα ούτε 50 cents από αυτή την ιστορία. Όπως και όταν κάναμε το “Τραγουδώ To Nησί Moυ” – ούτε εκεί είχα αμοιβή. Στη δουλειά μας υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρεις χρήματα, αλλά δεν θα καπηλευόμουν ποτέ την πατρίδα μου», λέει στο κυπριακό «Down Town» ο κ. Θεοφάνους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο μουσικοσυνθέτης μιλά ξεκάθαρα για το ποσό που προκάλεσε σάλο, καθώς, ακόμα και όταν σχολίασε τα σχετικά δημοσιεύματα μέσω του Facebook του, απέφυγε να αναφερθεί σε αυτό.

«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Με πλήγωσε αυτή η ιστορία, αλλά έχω μάθει να σηκώνομαι. Δεν μένω κάτω στο χώμα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Προφανώς, κάποιοι διαφώνησαν στο να ξαναθυμηθούμε ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν οι άνθρωποι που θέλουν να θυμούνται και εκείνοι που τα κρύβουν κάτω από το χαλί και κάνουν ότι δεν τα βλέπουν. Τα κατανοώ όλα», καταλήγει ο ίδιος στη συνέντευξή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top