ΕΞΑΛΛΗ η μητέρα της Gwyneth Paltrow με το διαζύγιο

Την εκλιπαρούσε να μην χωρίσει τον Chris Martin

ΕΞΑΛΛΗ η μητέρα της Gwyneth Paltrow με το διαζύγιο

​Μπορεί η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin να το πήραν απόφαση ότι χωρίζουν και να συνεχίζουν τη ζωή τους, όμως η μητέρα της ηθοποιού το φέρει βαρέως το διαζύγιο.

paltrow1.jpg

«Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, αγαπάει πολύ τον Chris. Έπεσε στα πόδια της Gwyneth για να μην χωρίσει, λέγοντάς της ότι ο άνδρας της είναι πολύ καλός, αλλά εκείνη αποφάσισε να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό της», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Η Blythe Danner ήταν παντρεμένη για 30 χρόνια με τον Bruce Paltrow και όμως έχει πει πολλές φορές η Gwyneth ο γάμος τους ήταν γι’ αυτήν παράδειγμα προς μίμηση.

Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι όταν ρώτησε τον πατέρα της πώς κατάφεραν να μείνουν μαζί για 30 χρόνια, εκείνος της απάντησε ότι δεν συνέπεσε ποτέ η επιθυμία τους για διαζύγιο.

paltrow2.jpg

Παρά τον χωρισμό πάντως η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται μαζί διακοπές.

Την Παρασκευή μάλιστα η ηθοποιός έγραψε στο site, όπου ανακοίνωσε και το διαζύγιό της:

«Ο Chris Martin κι εγώ ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη που μας δίνεται».

paltrow3.jpg

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το ζευγάρι να συνεχίσει να μένει κάτω από την ίδια στέγη στο νέο τους σπίτι στο Μαλιμπού για έρθει πιο ομαλά ο χωρισμός στα παιδιά τους.

Άλλωστε η έπαυλη είναι τόσο μεγάλη που οι δυο τους θα μπορούν να έχουν την ανεξαρτησία τους και να κάνουν τη ζωή τους όπως την θέλουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top